Örökbefogadtunk egy macskát vasárnap, azóta nem láttuk, mikor jön elő?
Egyszer majd megnyugszik. Csak éljétek az életetek, szokja a háztartási zajokat. Lehet a kanapé vagy a szekrény mögött gubbaszt :)
Ő ilyen extra félős.
plakűtoljatok, írjátok ki facebook cica csoportokba hátha úgy hamarabb meglenne.
tegyetek ki kajás tálját a ház elé és néha zörgeséssétek meg.
fésüljétek át az egész környéket minden bokor és minden kisebb híd,alagútalá is nézzetek be.
jópár éve én is befogadtam egy macskát, a korábbi gazdái külföldre költöztek és a macsekot nem vihették magukkal, így került hozzám.
Ha jól emlékszem, akkor úgy másfél-két hétig lényegében az ágy alatt gubbasztott, onnan figyelt engem meg a világot. Ő is csak enni meg az alomhoz járt ki. Aztán megszokta az új helyet, megszokott engem és nagyon kedves, bújós jószág lett belőle.
Türelem, mást nem tudsz tenni te sem. Majd alakul.
#6-os:
Mert a kérdező elmondta, hogy a lakásban bújt el, te viszont a rohamosztagosokat hívatnád lassan, meg a szellemirtókat, hogy előkerüljön a lapos föld szebbik felén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!