Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Teljesen sima cicánk milyen...

Teljesen sima cicánk milyen nevet adnátok?

Figyelt kérdés

Egy 20perc múlva indulunk érte. 1 órát fogunk érte uzatni csak oda szóval le kell kötnöm magam vmivel :D

Nem tudjuk, hogy fiút vagy lányt hozunk el de mind sima cirmos.

2021. jún. 14. 17:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Cirmosra nyilván illik a Cirmi, uniszex is, de szerintem adjatok magatoknak egy kis időt, simán találhattok teljesen rá passzoló nevet, ahogy megismeritek. A miénk pl így lett Szöcske, mert mindig hatalmasakat ugrik 😃
2021. jún. 14. 17:42
 12/17 anonim válasza:
2021. jún. 14. 17:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Sándor
2021. jún. 14. 17:43
 14/17 anonim ***** válasza:
86%

Nem kell azonnal elnevezni, adj neki nevet kicsit később, amikor már megismerkedtetek és tudod milyen a személyisége.

Nekem 3 cicám van. Az első Trixie lett, a Lucifer című sorozatból a kislány után. Azért ez, mert a sorozatban az édesanyja mindig Majmocskának becézte a kislányt, és az én Trixiem is pont olyan kis tapadós volt picinek mint egy kismajom. (beceneve azóta a Papucsállatka, mert néha annyi esze van mint egy papucsállatkának :D )

A második Füli lett, mert utcacicaként találkoztam vele először, és kiderült, hogy süket. (beceneve Csibeburger, vagy röviden Csibe. Nincs konkrét magyarázat rá, egyszer felkiáltottam, hogy "Gyere ide Csibeburger!" mikor megszeretgettem, és ráragadt a név)

A harmadik pedig Szemi, mert szintén utcacicaként ismertem meg, és akkor még fél szemére vak volt, mert be volt neki gyulladva. (beceneve Szószos, mert ő nyomja a legnagyobb hisztit, ha valamilyen oknál fogva elmarad az esti alutasakos adag.)

Szerintem ezek a spontán nevek a legeredetibbek :)

2021. jún. 14. 17:45
 15/17 anonim ***** válasza:
18%
Gyere ide.
2021. jún. 14. 18:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a 14-es hozzászólóhoz. én is úgy adtam nevet, hogy pár napig csak cicc és hasonlók voltak, aztán enni akartam neki adni és rászóltam, hogy "Roxy, gyere" Hallgat is rá.
2021. jún. 14. 23:11
 17/17 A kérdező kommentje:
Na ma született meg a név :D kislány és Mira lett. Olyan csajos illik is rá
2021. jún. 15. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!