Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SEGÍTSÉG! 1 hós kiscicám...

SEGÍTSÉG! 1 hós kiscicám hasánal valami pukli van! [? ]

Figyelt kérdés

Kb 4-5 napja ott van. Először azt hittem, meghízott egy picit, de mostmár látom, hogy az nem a hasa. Ki lehet tapogatni, hogy az valami más.

Persze, állatorvos. Estefelére el tudjuk hívni. De mégis mi ez?

Amúgy nagyon eleven kiscica, szopik rendesen, meg mászkál egy csomót, de nagyon félek.

Légyszi segítsetek!

Köszi :)

2010. aug. 25. 12:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

hathónapos kortól bármikor.az én cicám egyéves volt,de egy almot hagytunk neki fölnevelni és utána műttettük meg.

a kandúrkánk féléves volt, amikor kivették a kis mogyoróit:))szobacica volt, és nem akartuk, hogy jelölgessen.

üdv.

2010. aug. 25. 12:51
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) Akkor kb 5-6 hónapos kora körül elég lesz megműteni? =)
2010. aug. 25. 13:04
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha a hasfalán van, alul, akkor az sanszos, hogy inkább valamilyen sérv. Lágyéksérv, vagy ilyesmi.
2010. aug. 25. 13:13
 14/22 anonim ***** válasza:

persze, de azért a csomóját mutasd meg orvosnak, hogy teljesen nyugodt légy.

jó cicázást:)

üdv.

2010. aug. 25. 13:16
 15/22 A kérdező kommentje:

inkább felül van, mint alul.

Persze, orvosnak megmutatjuk. Apu 3-4 óra fele jön haza, szóltam neki, azt mondja, inkább elvisszük állatorvoshoz, mint hívjuk, mert másik városban van az állatorvos, ide meg csak az asszisztense jön, mert az idevalósi...

Remélem minden rendben van vele. Az előbb szopizott, meg futkározott, mint valami kisödög :) :D

2010. aug. 25. 13:48
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha ennyire kis eleven,akkor olyan nagy baj nem lehet,sztem is csak zsircsomó,nem lesz semmi gáz,nyugi!!;)
2010. aug. 25. 15:06
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszi :) Hát remélem is!
2010. aug. 25. 15:18
 18/22 anonim ***** válasza:

Köldöksérv a legvalószínűbb kismacseknál, de azért ha oltást kap meg ilyenek, akkor nézze meg állatorvos!

Miénknek is ivartalanításnál műtötték a sérvét, 6 hónapos korában. Egy héttel később már azt hittük, nem is sérv műtétje volt, hanem valami erősítőt szereltek be neki, olyan hagosan dorombolt mindenért... szóval túlélte, jól van, tiéd is jól lesz! :):)

2010. aug. 25. 15:50
 19/22 A kérdező kommentje:
Úgy látszik kilyukadt, vagy mi, mert folyik ki belőle a GYENNY. Most mit csináljak? Apu még nem ért haza...:S
2010. aug. 25. 16:04
 20/22 A kérdező kommentje:
GENNY*
2010. aug. 25. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!