A cicàm szülni készül.Lehet hogy rosszat csináltam?
Mondjuk nem kéne össze vissza elletni szerencsétlen macskákat, mint itt már nem egy ember írja.
Komolyan nem tudom felfogni, hogy lehetnek ilyen felelőtlenek az amberek olyanokkal, akiket állítólag szeretnek .....
Remélem minden rendben van a cicákkal. De én is szeretném leírni, hogy a szülés nem játék nekik sem, gyakran belehalhatnak és kicsit sem élvezik. Nem olyanok az állatok, mint az emberek, ők nem akarnak szülni és a nevelés sem vidám, hisz ki akarna 4-5-6 gyereket szoptatni és nevelni. Megterhelő nekik, és nem is kell több szaporulat, sok a kóbormacska, a természetes élővilágot pusztítják (énekesmadarak, védett bogarak, süni, cickány stb - ők is cukik és előbb voltak itt, mint a macskák).
Sajnos nemi betegségek is léteznek macskáknál. Ha a legjobbat akarod a cicádnak, akkor ivartalanítod és felelősségteljesen tartod (szobamacskaként), plusz a kölyköket is így adod a leendő gazdáknak.
Ne maradjuk már meg a primitív szinten a 21.században...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!