Melyik név jobb?
Figyelt kérdés
Vörös, hosszúszőrű cicának lenne. Egyedi nevet szeretnénk neki.2021. jún. 1. 16:37
A kérdező szavazást indított:
Szimba
Baukisz
27 szavazat
1/7 anonim válasza:
Szerintem cicának a Szimba név minden, csak nem egyedi. A Baukisz már egyedi, viszont nekem nem tetszik bocsi :D
2/7 anonim válasza:
Ha lány a cica, akkor a kettő közül a Baukisz egyedibb, de ha olyan a színe, akkor lehetne pl. Rozsdás.
3/7 Edana válasza:
Tigris? nem aranyosabb? :)
szerintem neveket illetően fiú cicarol van szó :)
4/7 anonim válasza:
Az én vörös hosszúszőrűm is Szimba.
Utólag kiderült, cseppet sem egyedi:D Azóta megismertem vagy 10 Szimba nevű cicát és 3 kutyát(!) is:D
Szerintem legyen Chuck Norris :DD
Vagy ezeket láátam még, ami érdekes: Répa, Mandarin, Gyömbér, Sirkán(a dzsungelkönyvében a tigris neve volt ez), Ketchup(:D), Róka/Róki, Mókus/Móki(Főleg, ha hosszú szőrű).
Rwmélem tudtam segíteni.
7/7 sylwol válasza:
A legjobb szerintem Cherry az egyedi és olyan mint a "Cherry Brandy" szine olyan vöröses
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!