Van màs módja is, hogy a cicàmat megakadályozzam abban, hogy elvakarja a sebét, mint a tölcsér?
Éjszakàra gondoltam csak ràadni, de nagyon utàlja magàn, làtom rajta..Az orvos utasításàra kenegetem, de félek, hogy újra elvakarja, és megint vérezni fog..
Napközben tudtam rà figyelni, meg nagyjából végig aludt, de éjjel, nem fogom làtni.
Köszi előre is.
Szia,
köszönöm szépen a tippedet! Végül csak harisnyanadrágom volt olyan, amiből tudtam csinálni neki ruhâcskât, de sajnos eléggé fent van neki a seb, és ha kicsit mozog benne, akkor lecsúszik. De nagyjából úgy tűnik, hogy nem piszkàlja, nem kapott még bele. Majd megnézem még, mert van cica hàmom is, hàtha az jobban eltakarnà a sebet.
Megmondom őszintén, én voltam egy idióta, mert kullancs tàvolt tartàsra olvastam, hogy lehet illóolajat alkalmazni, citromfű olajat tettem rà, de hiàba higítottam, úgy néz ki, nem eléggé, és irritàlta neki...:( Pedig 100% tisztasàgút tettem rà, de nem szabadott volna, tiszta hülye vagyok.
Köszönjük! Alakul a seb, gyógyúlgat, kenem neki most még Trentàllal, utàna majd lehet, hogy Neurganormonnal, csak ha majd kezd szàradni, viszketni neki, akkor félek, nehogy megint lekaparja a sebét.
Köszönöm, ilyen rendes gyógyszeres spot-ont is szoktam neki használni, többet nem kísérletezem màssal, az biztos...
Jaj, de jó, hogy ezt írtad, mert beugrott, hogy az àllatorvos azt is javasolta, köszönöm!
Most màr amiatt aggódom nagyon, hogy szombat d.u. óta.bent van a hàzban emiatt, hogy ne kaparja el megint, de azóta nem pisilt, kakilt...:( Ő nagyon utàl bentre, hiàba teszem rà folyamatosan a tiszta, csak neki kirakott álomra, nem csinálja.. Màr homokot is raktam neki ki, de semmi.. Most nem tudom, mit csináljak,engedjem ki, akkor még most egy pàr napig, emiatt a "fogsàg"miatt tuti nem tudom megfogni őt, hogy kenegessem, nézzem a sebét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!