Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van màs módja is, hogy a...

Van màs módja is, hogy a cicàmat megakadályozzam abban, hogy elvakarja a sebét, mint a tölcsér?

Figyelt kérdés

Éjszakàra gondoltam csak ràadni, de nagyon utàlja magàn, làtom rajta..Az orvos utasításàra kenegetem, de félek, hogy újra elvakarja, és megint vérezni fog..

Napközben tudtam rà figyelni, meg nagyjából végig aludt, de éjjel, nem fogom làtni.

Köszi előre is.

2021. máj. 22. 23:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Szia,

köszönöm szépen a tippedet! Végül csak harisnyanadrágom volt olyan, amiből tudtam csinálni neki ruhâcskât, de sajnos eléggé fent van neki a seb, és ha kicsit mozog benne, akkor lecsúszik. De nagyjából úgy tűnik, hogy nem piszkàlja, nem kapott még bele. Majd megnézem még, mert van cica hàmom is, hàtha az jobban eltakarnà a sebet.

Megmondom őszintén, én voltam egy idióta, mert kullancs tàvolt tartàsra olvastam, hogy lehet illóolajat alkalmazni, citromfű olajat tettem rà, de hiàba higítottam, úgy néz ki, nem eléggé, és irritàlta neki...:( Pedig 100% tisztasàgút tettem rà, de nem szabadott volna, tiszta hülye vagyok.

2021. máj. 23. 19:22
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
Jobbulást a cicának! Mi spot-ont használunk élősködők (kullancs, bolha, atka stb) ellen. Stronghold plus vált be nekünk.
2021. máj. 23. 22:51
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönjük! Alakul a seb, gyógyúlgat, kenem neki most még Trentàllal, utàna majd lehet, hogy Neurganormonnal, csak ha majd kezd szàradni, viszketni neki, akkor félek, nehogy megint lekaparja a sebét.

Köszönöm, ilyen rendes gyógyszeres spot-ont is szoktam neki használni, többet nem kísérletezem màssal, az biztos...

2021. máj. 23. 23:15
 14/16 anonim ***** válasza:
70%
Mi körömvirág krémmel kentük mert attól nem lesz baja ha esetleg lenyalja, nem tudom a Neogranormon pl mit tartalmaz.. A körömvirág puhítja a sebet, segíti a gyógyulást. Szegény macsek menekül ha megérzi a szagát, azzal kentük ivartalanítás után is XD
2021. máj. 24. 00:12
 15/16 A kérdező kommentje:

Jaj, de jó, hogy ezt írtad, mert beugrott, hogy az àllatorvos azt is javasolta, köszönöm!

Most màr amiatt aggódom nagyon, hogy szombat d.u. óta.bent van a hàzban emiatt, hogy ne kaparja el megint, de azóta nem pisilt, kakilt...:( Ő nagyon utàl bentre, hiàba teszem rà folyamatosan a tiszta, csak neki kirakott álomra, nem csinálja.. Màr homokot is raktam neki ki, de semmi.. Most nem tudom, mit csináljak,engedjem ki, akkor még most egy pàr napig, emiatt a "fogsàg"miatt tuti nem tudom megfogni őt, hogy kenegessem, nézzem a sebét..

2021. máj. 24. 18:01
 16/16 A kérdező kommentje:
Szerencsére a pisi, kaki megoldódott, volt kint, és elintézte. De újra megtudtam őt fogni, tudom tovább kenegetni a sebét, ami gyakorlatilag teljesen begyógyult,-még rózsaszínes kicsit ott a bőr, gondolom, az normális- viszont még mindig vakarja, és egyre több szőr kopik így ki, körülötte...:( Nem tudom, mit csináljak, mert a hàm pont ott takarja el, így nem tudja vakarni, de akkor meg nem tud szellőzni ott.. De ha nincs rajta, akkor meg kaparja.:/
2021. máj. 25. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!