Van màs módja is, hogy a cicàmat megakadályozzam abban, hogy elvakarja a sebét, mint a tölcsér?
Éjszakàra gondoltam csak ràadni, de nagyon utàlja magàn, làtom rajta..Az orvos utasításàra kenegetem, de félek, hogy újra elvakarja, és megint vérezni fog..
Napközben tudtam rà figyelni, meg nagyjából végig aludt, de éjjel, nem fogom làtni.
Köszi előre is.
Màrmint, úgy érted, tölcsérben, mert anélkül úgy vakarta ki, pedig màr olyan szépen varrosodott...:( Nem tudom, mit csináljak vele az éjszakàra, vegyem magam mellé az àgyba, akkor észre veszem, ha kaparnà? Azt sem tudom, hogy mellettem maradna-e, mert amúgy kinti cica..
Köszönöm a válaszokat!
Az én cicámnak is ott volt sebe. A tiednek mitől? A dokink nem tudott választ adni sajnos.. étel allergiára gyanakodott.
Én úgy oldottam meg, hogy egy leggings alját levágtam, kb 15 centis darabot, és csináltam egy kis belebújós pulcsit belőle. Vágtam rá 2 lyukat a mellső lábainak. Pont cica méret, nem volt neki szűk és nem tudta lenyalni a kenőcsöt a sebről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!