Egy hölgy etetett egy cicát romos háznál, ivartalanitotta, kb 2-3 éves, tegnap este befogadtam, azóta elbújik fúj, nem evett nem is ivott, alomba sem megy, meddig tarthat ez az állapot?, csak nem tudom jó e ha nem iszik és nem Wc-zik
Hát, szerintem az a magyarázat a viselkedésére, hogy téged nem akar, vagy nem fogad el, esetleg, hogy azt a hölgyet szerette, te pedig most elválasztottad tőle, ezért téged annyira nem bír.
Azt nem tudom, hogy ez az állapot meddig tart, lehet, hogy bele fog halni a cica.😞
Minden cica igy viselkedik, ha uj helyre kerul. Ebbe nem kell belemagyarazni semmit, nem kell ijesztgetni a kerdezot, nem fog belehalni a macska, jezus!
2-3 nap es felenged, 1 het, es jobb lesz, mint uj koraban :D
Valoszinuleg enni fog majd kesobb, ha nem latod, illetve ha az almot nem ismeri nagyon, akkor figyelgesd, hogy nem piszkitott-e be valahova.
Azert ha a 3. nap se eszik semmit, akkor vidd el allatorvoshoz, de szerintem nem lesz gond.
Gondolom kobor volt, egy holgy etette, ivartalanitotta, de ennyi, nem fogadta be.
Teljesen normalisan viselkedik a macska, nalunk is ez volt, pedig mi csak koltoztunk egyik helyrol a masikra a macskankkal, aki amugy mar 5 eve velunk volt akkor.
A macska ismert minket, nyilvan, de 3 napig ugy be volt feszulve az uj lakastol, hogy elo se jott az agy alol, csak ejszaka.
Tegyél ki vizet, kaját, almot, aztán hagyjad, ne is foglalkozz vele.
Majd magától felenged, ha úgy érzi.
Beletelhet 3-5 napba is.
Nem lesz semmi baja.
Amikor a cicák bagzanak, akkor se esznek sokszor napokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!