Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A szomszéd macskája széttúrja...

A szomszéd macskája széttúrja a veteményesem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Pár éve költöztünk ide és nagyon jóban lettünk a szomszédokkal, most viszont lett egy konfliktusforrás.

Tavaly beszereztek egy kinti cicát, ami átjár a kertünkbe és mostanában folyamatosan a veteményesembem túr, odasz*rik, kikaparja a zöldségemet. Több palástot kiszedett, tönkretett már, szétkaparta a répasort és még csak május van, nem tudom, őszre tönkrevágja az egész veteményesem...? :/

Ez nem csak hobbi, nyáron azt esszük többnyire, amit megtermelünk, úgyhogy ez nekem anyagi kár is. Most nem tudom, mit mondjak a szomszédnak, próbáltam már viccesen célozni a dologra, de csak nevezett, hogy nyugodtan zavarjam el vagy spricceljem le őket... Hát oké, de nem lehetek 0-24-ben a kertben, azt lesve, nem nálam sz*rik-e a macska...

Borzasztó ideges vagyok, mert sok munkám is van a veteményesben és a szomszéddal sem akarok rosszban lenni, még igazából nem is tudom, mit tudna csinálni a macskával, de na... Komolyan, ma azt éreztem, mikor megláttam az ajtón keresztül, hogy megint ott játszik még kapar a macska a veteményesben, hogy belerúg vagy berakom a kocsiba és kiviszem az erdőbe, aztán otthagyom...

Nem vagyok amúgy macskagyűlölő, sőt, nekem is van egy benti szobacicám, szóval sose gondoltam, hogy ilyen ideges leszek egy macska miatt, de basszus, nekem csinál itt kárt a kertben..

2021. máj. 22. 08:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

22:04

Ez komoly?? :)

Kipróbált recept?:))

A macska sokall / sokkol be vagy a gazdája?:)

2021. máj. 22. 22:18
 22/23 anonim ***** válasza:
61%

#20-as vagyok.

Természetesen a macska.A szomszédot ilyen kezelésben részesíteni valószínűleg rendőrségi intézkedést vonna maga után,plusz nem is férne bele a csapdába. :)

Egyébként,nem sokkot kapnak,a pofájukon megjelenő kifejezést leginkább undornak lehetne nevezni.Szeretnék a szokott nyalogatással letisztítani a bundájukat,csak "valamiért" elmegy tőle a kedvük,szóval elég kényelmetlen a számukra.

2021. máj. 22. 22:27
 23/23 anonim ***** válasza:
Egy macska ellen egy másik macska a legjobb. Ugyanis elüldözi a portádról a tiéd pedig nem piszkít a saját területére. Ugyanúgy vagyok ezzel mint te, nálam ez bevált.
2021. máj. 26. 02:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!