Kölyök Sziámi macskát honnan tudok venni?
Őt tudom ajánlani nagyon jó szívvel.
Tenyésztő (aki nem ad törzskönyvet mert "sokkal drágább lenne" (egy törzskönyv kiváltása azt hiszem 6, de maximum 8 ezer forint, ő nem azt spórolja meg, hanem az egészségügyi szűréseket) az szaporító), vagy menhely, fajtamentés.
Itt van pl egy tenyésztős csoport, érdeklődhetsz mikor születnek kicsik.
3, ez a csaj megbízható? Munchkin babák miatt már többször belefutottam az oldalába, de nekem olyan fura, munchkin babák, minuet, orientál, ezek szerint sziámi, korábban maine coonokat is láttam nála...
Nem akarok rosszat mondani, mert tényleg nem ismerem, de nehezen tudom elképzelni, hogy ennyi fajtával tud tényleg felelősségteljes tenyésztőként foglalkozni.
7-es: személyesen is ismerem, ismerősömnek van cicája tőle, és meg van ő is elégedve Zsófi "munkájával". :)
Nekem is furcsa volt eleinte, de engem személyesen meggyőzött, a barátnőm pedig egy másik bizonyíték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!