Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Vemhesség alatt kaphat féregha...

Vemhesség alatt kaphat féreghajtót a macska? Nem ártalmas a kismacskákra?

Figyelt kérdés
Befogadtam egy édes kis cicát. Fiatal még, de vemhesnek tűnik. Adhatok neki féreghajtót nem ártalmas az ilyenkor? Vagy inkább akkor adjak ha már megszült? Egyébként nem tűnik betegnek, bár nincs valami jó bőrben, de jó étvágya van.
2010. aug. 23. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:
ha csak a belekre hat, akkor biztosan nem lesz baja, de nézd meg a tájékoztatót...
2010. aug. 23. 15:54
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Hajrá felelős állattartás.

Hadd szaporodjon a macska még nincs elég...

Ibvartalanításról már hallottál?

2010. aug. 23. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:00

És ha vemhesen fogadta be? Erre nem gondoltál? Szövegértés 1-es -.-'

2010. aug. 23. 16:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Ma fogadtam be szóval nem tehetek róla, hogy vemhes. A kiscicákat majd elajándékozom. Ha felnevelte őket ivartalaníttatom az anya cicát. De egyenlőre nem szeretném ha baja lenne a kiscicáknak ezért is érdeklődöm a féreg hajtóról. db-ra lehet venni, ezrét nem tudom elolvasni a tájékoztatót. A múltkor többet vettem a kutyámnak és megmarad ebből gondoltam neki adni.
2010. aug. 23. 16:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem hívj fel egy orvost, és kérdezd meg!

Én ezt találtam:

"Tudni kell, hogy a kifejlett férget, a vándorló lárvát el lehet pusztítani, de az ún. alvó stádiumban lévő lárvákat nem! Ez utóbbiak bármely, az immunrendszert terhelő körülmény hatására (ide tartozik a vemhesség is) aktivizálódnak. A fentieket összegezve érdemes a vemhes állatok féregtelenítését elvégezni, mert a fertőződési veszély csökken."

2010. aug. 24. 22:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2010. aug. 25. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!