Mennyi ideig bírja pisilés nélkül?
Cicámmal ma állatorvoshoz megyünk. Kinti-benti cica, hajnalban kimegy, aztán este hazajön, hízeleg bent alszik. egész nap oda van. Viszont ma megyünk 4-re állatorvoshoz, tegnap este óta nem volt kint az udvaron. Van benti wc-je is, de abba nem szeret járni, gondoltam ha nagyon kell úgyis elmegy. Viszont tegnap óta nem volt benne, hiába viszem oda, teszem bele, kiugrik, pedig már biztos nagyon kellhet neki, már 16 órája bent van és semmi.
Meddig bírja még? Hát én se tudom ennyi ideig tartogatni, nemhogy egy macska.. Most meg már csak fekszik, néz-nem beteg, nem azért- gondolom már nagoyn kellhet neki pisilni. Ki nem engedhetem, mert akkor lelép csavarogni, és nem tudunk elmenni az állatorvoshoz. Egyébként védőoltásra megyünk, szóval nincs összefüggés a látogatás és a macska letörtsége miatt.
Buta macska :)
Kössél rá egy zsinórt így a lábai alá ahogy a hámot szokták, aztán menj ki vele és fogd a zsinór végét :)
áhh, öreg macska, életében nem volt rajta se hám, se póráz se semmi, hülyét kapna szerintem tőle.
itt fekszik mellettem, össze van gömbölyödve, alszik, semmi jele hogy pisilni kéne neki.. hihetetlen.
Volt egyszer egy nagyon kedves és jó természetű cicám, akit, amikor elmentem két napra, a szomszédra bíztam, hogy etesse. De a cica az elutazásom előtt bennmaradt a házban, nekem meg nem tűnt fel, azt gondoltam, kiment. Mikor hazajöttem, ott feküdt az ágyon, és amint meglátott, kirohant wc-zni. Mindenhol kerestem, hova csinálhatott, amíg nem voltam, vizsgáltam mindenütt a járólapot (az van mindenhol a lakásban, szőnyeg csak a nappaliban, de az zárva volt), de nem volt nyoma.
Talán tovább kibírják, mint gondolnánk. Bezzeg ezt a mostani cicámat, ha csak fél percre a fürdőbe zárom, azonnal odakaksizik...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!