Ez lehet baj? Sosem csinált ilyet
Figyelt kérdés
Lehet fura kérdés, de a cicám az ágyamra kakilt, és sosem csinált ilyet. Nyitva volt az ajtó elvileg egész nap itthon, én reggel elmentem, de adtam neki enni meg inni, volt is előtte maradék száraz kaja egész nap. Bosszú? 5 év alatt sosem csinált ilyet. Talán az új kutyus miatt, de Ő is már lassan két éve itt van. Nagyon fura. Evett, ivott ma,jatszott is amikor próbáltam vele játszani. De akkor is úri macska volt mindig, nem értem miért csinált ilyet, lehet valaminek előjele?2021. máj. 6. 17:28
1/13 anonim válasza:
Szerintem csak szimplán szeret téged.
2/13 anonim válasza:
1: Sztem ha vki beleszarik az ágyadba az nem a szeretet jele. XD
Egyénként hol van az alom? Lehet az a gond hogy a kutyától nem tud nyugodtam kakilni a macska.
3/13 anonim válasza:
2. Miért, szerinted egy macska úgy gondolkodik, mint egy ember? Már nem sértésből. A többi am jogos
4/13 anonim válasza:
3: Passz, életemben nem láttam macskát. Csa unatkozom és be vagyok tépve. XD
5/13 anonim válasza:
Jah, értelek. :D Nekem sincs macskám.
6/13 anonim válasza:
Lehet erzett ott egy szagot es nem volt eleg tiszta a macskaalma hozza.
7/13 anonim válasza:
Hát bosszú biztos nem :D Szerintem túl sokat evett.
8/13 anonim válasza:
"Úgy szeretlek! Mindjárt belefosok az ágyadba!"
10/13 anonim válasza:
Betegség, gyengeség jele is lehet, dominancia, helymegjelölés is vagy az alom éppen nem volt neki megfelelő, mert nem volt elég tiszta vagy nyugalmas éppen akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!