Macskát lehet tartani macskaketrecben hosszútávon?
Tehát bent nem jó mert szőre van és nem akarom elviselni a hulló szőrt.
Kint meg nincs biztonságban mégha lenne macskabiztos kerítés is.
Arra gondoltam hogy vmi nagy védett ketrecben lenne kint udvaron egész évben.
Így tisztaság is maradna,meg a macska is biztonságba lenne.
Csak ha legalább akkora ketrecet biztosítasz számára, mint amiben te magad is szívesen élnél. De a felelős állattartás nem csak prémium tápokból áll. Foglalkozni kell velük, időt tölteni a társaságukban lévén - te akarod azt az élőlényt, nem ő akar téged.
Ha legalább napi 4 órát együtt töltesz vele abban a ketrecben, talán egy fokkal barátibb az elképzelés.
De! Így sem értem, hogy fordulhat meg ilyen kérdés komolyan egy emberben. A leghasznosabbnak bizonyuló válaszok szerintem is azok, hogy NE TARTS ÁLLATOT!
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Nem, nem es nem!!!!
Engedd el a temat konyorgom. Egyebkent meg mindig nem ertem, hogy minek is kell neked allat.
Inkabb menj el egy menhelyre onkenteskedni, azzal legalabb segitesz is, allatok kozott is vagy, de megsem tied a felelosseg, nem is cseszhetsz el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!