Macskát lehet tartani macskaketrecben hosszútávon?
Tehát bent nem jó mert szőre van és nem akarom elviselni a hulló szőrt.
Kint meg nincs biztonságban mégha lenne macskabiztos kerítés is.
Arra gondoltam hogy vmi nagy védett ketrecben lenne kint udvaron egész évben.
Így tisztaság is maradna,meg a macska is biztonságba lenne.
Inkább vegyél halat.Ha macskát szeretnél akkor az azzal jár hogy takarítanod kell utána.Ne kínozd azzal hogy egész nap bezárva tartod.
ezért miért kell macska?
Nincs macskám még.
Csak tervezem,de tisztaságmániás vagyok és félek hogy fertőzne kint tartva ha nincs steril ketrecben.
De bent meg a szőrtől félnék
Ha elég nagy, lehet, bár én csak nyárra ajánlom. Sokan télen is kint tartják, de ehhez fedett kifutó kellene, ami vagy fűthető, vagy van benne olyan fekhely, ahol ő el tud bújni és melegedni.
Nálam az ablakhoz van építve, ha akar kimegy, ha nem bejön. De télen nem mehet ki. :) Javaslom ezt is átgondolni.
Egyébként meg ha benti a cica, nem hullik annyira a szőre.
Kopasz cica esetleg?
Vagy vannak cicák akik nem hullajtják a szőrüket.
Kopasz macskat se ajanlgassatok neki, ilyen hozzaallassal meg pluss macskat se kene tartania. Valaki mondta a halat, annyit mondanek csak ra, hogy egy jol mukodo akvariumot nehezebb osszehozni, mint macskat tartani szerintem.
Nem ertem kerdezo, pontosan miert is kell neked allat? Csak azert, mert a szomszednak is van?
azért írtam a halat mert ez az értelmes kérdező takarításmániás.Azt lehet surbicolni.
9. Azt pont hogy nem szabad surbicolni és takarítani sem kell teljesen csak betegség esetén.
Egyébként nem takarítás mániás, hanem tisztaságmániás...
Szerintem sem kell semmi állatot tartani, nem is értem miért akarna valaki bármit is tartani, ha kimondottan undorodik tőle.
Állatot tartani továbbra sem kötelező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!