16os akkor te valami mást néztél, mert én nem ennyiért találtam. A smilla drágább, de az még valahol megfizethető.
2021. ápr. 27. 12:19
22/32 anonim válasza:
ZooPlus-on, Interneten rendelve sok jó táp lényegesen olcsóbb, mint boltban.
Én leginkább ezeket szoktam venni: Integra, Animonda Carny és vom Feinsten, gondolom, ezek sem a legjobbak és nagyon olcsónak sem mondhatók, de az állatorvos sem olcsó.
Van egy rokonom, aki a macskáit letudja azzal, hogy Aldis konzervet vagy vízzel kevert száraztápot összekever kifőzött tésztával, meg is látszik rajtuk, még a palóclevest is megették előle, amíg lerakta hűlni...
2021. ápr. 27. 12:20
23/32 anonim válasza:
Amiket az előbb felsoroltam, nedvestápok.
2021. ápr. 27. 12:25
24/32 anonim válasza:
Zoopluson érdemes keresni, mindig van akciójuk.
2021. ápr. 27. 12:29
25/32 anonim válasza:
Az enyimék megeszik a Whiskast is, néha a Kitekat-ot is (a tasakosat), sőt némely Rossman-os márkát is (tojásos, joghurtos), azok olcsóbbak, lényeg, hogy váltogatni kell, mert ráunnak. Az ilyen olcsóbbakról van, hogy csak a levet nyalják le, abban lehetnek az ízesítők, a többi meg valami ízetlen gabonás/szójás maszlag, némi vágóhídi hulladékkal megspékelve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!