Mennyire valtoztat meg egy macskat az ivartalanitas?
Figyelt kérdés
Ugy ertem hogy a szemelyiseg, aktivitas teren vagy eppen taplalkozas szempontjabol.2021. ápr. 26. 21:34
2/13 anonim válasza:
Semennyire.
Eddig életemben 8 cicámat ivartalanították, egyik sem változott meg lényegesen, a kandúrok kevesebbet csavarogtak, és utána jóformán soha nem lett sérülésük verekedés miatt. De egyéb téren semmi eltérés sem lett egyiknél sem.
3/13 anonim válasza:
Semmiben sem változott meg a macskám,ugyanolyan debil mint előtte🤣
4/13 anonim válasza:
Szerintem nem változik meg tőle. Legalábbis az itthoni macskák alapján ezt mondom.
5/13 anonim válasza:
Pont ugyanolyan marad, mint amilyen volt nemi érés előtt 🤷♂️
6/13 anonim válasza:
Nálunk is az a tapasztalat,hogy nem változott szinte semmit a macskám. Kb. ugyanannyit eszik, csak könnyebben hízik. Alapjában véve is rohangálós macska volt, de az ivartalanítás után még inkább az lett.
7/13 A kérdező kommentje:
Huh en meg azt hittem teljesen olcica lesz beloluk es hogy majd mas etrendet kell kialakitsak.
2021. ápr. 26. 23:25
8/13 anonim válasza:
Az enyémnek picit jobb lett az étvágya, de ennyi.
9/13 anonim válasza:
Nekünk van 1 ivartalan nőstényünk és egy ivartalan kandúrunk. Semmiben nem változtak meg. Ugyanolyan aktívak és a viselkedésükben sem változott semmi. Ugyanazt a kaját eszik.
Az előző macskáim is ivartalanok voltak, náluk sem változott semmi.
10/13 anonim válasza:
Hímekre azt mondják kevésbé lesznek agresszívek, nőstények meg ugye nem fognak tüzelni de erre gondolom számítasz. Nyilván a műtét utáni pár napban/hétben nem lesznek még 100%-osan a régiek de majd ez is elmúlik. Szokták mondani hogy hajlamosabbak lehetnek az elhízásra, de elég ha ezzel csak akkor foglalkozol ha tényleg elkezdenek felcsúszni a kilók (de akkor menj állatorvoshoz konzultálni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!