Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyenek ezek a konzervek?

Milyenek ezek a konzervek?

Figyelt kérdés

1. Hús és állati származékok (ebből borjú 4%, pulyka 4%), Zöldségek 4% (zöldborsó és sárgarépa), Növényi eredetű származékok (inulin 0,4%), Ásványi anyagok

2. Hús és állati származékok (ebből csirke 4%, máj 4%), Növényi eredetű származékok (inulin 0,4%), Ásványi anyagok

3. hús és állati származékok, hal és halszármazékok (4% fekete tőkehal MSC), növényi eredetű származékok (0,4% inulin cikóriából), ásványi anyagok

4. hús és állati származékok (4% vad), növényi eredetű származékok (0,4% inulin cikóriából), ásványi anyagok

5. hús és állati származékok, hal és halszármazékok (4% lazac, 4% pisztráng), növényi eredetű származékok, ásványi anyagok

2021. ápr. 26. 00:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%

Ezek az ilyen saját márkás konzervek amik nagyon nagyon NAGYON rosszak. Általában az ilyen Penny, Tesco, Coop, Lidl, Aldi és hasonló boltokban lehet ilyeneket venni. Ezeket érdemes inkább kerülni mert ezek minden csak nem jó. Szerintem válts valami jobbra én személy szerint jobban szeretek rendelni mert nagyobb a választék. Minőségi tápot/konzervet személyesen a nagyobb állat boltokból lehet pl Freshnapf, AlphaZoo. Vagy rendelsz pl ZooPlus, PetNet.

Jó például az Orijen, Purizon, Applwas.

Szerintem a pénztárcádnak megfelelően nézelődj ZooPluson.

Ha személyesen veszed ha rendelsz fontos nézned hogy

Ne hús és állati melléktermék legyen hanem maga a hús fajta (lazac, csirke, marha) legyen és minél több legyen a hús százaléka. Ha szeretnéd szívesen segítek de ahhoz írd meg hogy hány gramm rá mennyi pénzt szánsz.🙂

2021. ápr. 26. 11:12
 12/19 A kérdező kommentje:

Na és ezek?

Hús és állati származékok 32% (4% marhahús), növényi eredetű származékok (0,4% inulin), zöldségek (4% borsó), ásványi anyagok.

hús és állati eredetű melléktermékek (65 % baromfihús + baromfihúslé 34 %); ásványi anyagok (1 %)

Hús és állati eredetű származékok (11% Marha, 20% Baromfi), növényi eredetű származékok (0,024% szárított fűszermövények), ásványi anyagok.

2021. ápr. 26. 11:15
 13/19 anonim ***** válasza:
68%
Az első olyak közép- a második felső-közép-kategóriás. Én a másodikat választanám.
2021. ápr. 26. 11:17
 14/19 A kérdező kommentje:

Hm, hát ez érdekes, mivel mindegyikben ott az állati származék/melléktermék.

És az imént mondtátok, hogy az NEM jó, ha ilyen megnevezés szerepel az összetevő listában!

2021. ápr. 26. 11:56
 15/19 anonim ***** válasza:
68%
Nem prémium minőség, de a felsoroltak közül az a legjobb.
2021. ápr. 26. 12:08
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Újra itt vagyok (aki írta hogy az ilyen nem jó)

(SZERINTEM!!) Ezek sem olyan jók mert lehet hogy már 30% hús van benne de zárójelben ott van hogy 4% marhahús. Az a marhahús is nem tudom milyen nem hiszem hogy jó. De akkor mi a többi 26%??? Pata, nyelv meg inkább ne is soroljam....

Én ezek közül egyiket sem választanám én inkább egy ilyen összetevőjűt vennék:

Csirkemell: csirkemell (75%), csirkehúslé, rizs

És ennyi. Sokkal rövidebb a lista de ott van 75%!!!! CSIRKEMELL. Nem állati melléktermék meg ilyenek hanem valódi hús.

2021. ápr. 26. 14:24
 17/19 A kérdező kommentje:

Hát akkor elmondom, hogy az első 32%-os, az a Brit Premium tasakos, 1875 Ft/kg,

A második a Leonardo konzerv 2050 Ft/kg,

A harmadik a Happy Cat alutálas 3030 Ft/kg áron !!!

Pedig ezeket a márkákat azért nem a szemét kategóriába szokták sorolni, ráadásul 2-3* annyiba kerülnek, mint a sajátmárkás bolti kaják, aztán ugyanúgy melléktermék meg állati származék van bennük. Annyi különbséggel, hogy leírják, hogy az összes állati eredetű termék az 30 vagy 65 %, a boltira meg nem, de mivel nemsok más dolgot tartalmaz, ezért egyértelmű, hogy abban is ugyanúgy van, mint amiket 2.nak linkeltem.

#16-nak pedig üzenném, hogy gondolom ez kerül vagy 3-4ezerbe, miközben a rendes csirkemell, amit boltban megveszek, az max 1500. Itt meg csak a praktikusságot fizetem meg, de akkor inkább fagyasztok 5-10dekás adagokban különféle húsokat, aztán mindennap kap egy adagot és kész.

Tehát az a lényeg, hogy ami megfizethető, az szemét, ami jó lenne, azért még inkább veszek rendes nyers húst. Tehát ha úgy vesszük mindegyik sz@r.

2021. ápr. 26. 16:34
 18/19 anonim ***** válasza:
68%

[link]

Nézd meg ezeket. Vagy bármelyik Purizon szárazat. Ugyanez az árkategória, de semmi csontokról mechanikusan lefejtett szarok meg állati melléktermékek, csak színhús egy kis zöldséggel és fűszerrel.

2021. ápr. 26. 17:38
 19/19 anonim ***** válasza:
68%

Amit írtam (16) az Applaws 6x156g 3290ft. 3500ft/kg. Szerintem ez nem sok mert egy 5kg-s macska ilyenből megeszik egyet egy nap aki egyhéten kb. 3400-3500ft. Plusz ha okosan vásárolta és megvárom az akciókat akár 10-15dbot is vehetsz 30000 ezerért így vennél 30.000ft ért 2kg körül konzervet.

De egyébként az is jó ha veszel tápot pl egy nagyon jó minőségű a Purizon 3.700ft/kg ára van, 6,5kg az 12.000ft. Egy 5kg-s macska esetén ez naponta 50g így 6,5 kg elég 130 napra ami több mint 3 hónap.

De akár keverheted is és úgy egy picivel (2-3nap) tovább tart.

Macskák esetében szerintem könnyebb mert ameddig egy kutya megeszik 300g naponta tapból addig egy macska csak 50et.

Macskanak szerintem nem sok a 3-4000ft/kg mert keveset eszik így sokáig elég. Konzerv egy picit drágább. Többet is kell belőle adni ha csak azt eszi és nem is lehet olyan nagy kiszerelésben venni.

2021. ápr. 26. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!