Rendszeresen idejáró macska eltűnt teljesen, miért?
Itt el nem üthette semmi, rendszeresen etettem, ő cserébe lerendezte az egereket, patkányokat.
Viszont van egy állat szomszédom, aki bármire képes, attól tartok, ő csinált vele valamit.
Mindig avval büszkélkedik, hogy melyik állatjával mit csinált.
Nem régóta vagyok itt, kerestem a macskát, de nem találtam.
Kb 2 hónapja napi rendszerességgel itt sündörgött, ha perc pontossággal nem vittem neki ki a kaját, már elkezdett nyávogni az ablakom alatt.
Szép nagy csíkos kandúr, szerintem még a legnagyobb patkány ereiben is megfagyott a vér, ha meglátta.
Ha tudnám hogy ez a bunkó csinált vele valamit, szomszéd ide vagy oda, nyomnám fel a rendőrségen.
A szurkolók lóf4szt se csinálnak, személyes tapasztalat. :)
Lehet mérgezett egeret evett, vagy tényleg megölte.. Ha azt tette, nem tudsz mit lépni, mert a saját telkére tévedt kóbor állatokkal azt kezd amit akar.
Max téged nevezne meg a macska gazdájának, és neked kellene bizonygatni mit keresett a macskád más telkén. Ő jelenthetne fel téged.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, remélem tényleg csak elment, a másik szomszéd kis fehér cicájához járt udvarolni, itt ücsörögtek a fűben, szemtől szemben, és nézegették egymást.
Nagyon sokat evett a kandúr, hozzányúlni sosem tudtam, mindig elszaladt.
Bolond ez a szomszéd ember, tényleg megkeresem a szurkolókat, nagyon gyanús nekem, sosem voltam nála, de biztos találnának valamit.
Tudom, a rendőrök azok....nem nagyon törik magukat.
1 éve jöttem ide, de már bánom nagyon. :(
"Kandúr macskánál ez kb 20-25 ezer ft egyszeri költség"
Ez nem igaz, nekem cakli-pakli volt 7000+féreghajót is kértem egész évre, úgy volt 10.000
Nem tom ki ivartalnít kandúrt 25ért, meg miféle rendelőben, biztos olasz márvány van a váróteremben.
Hát igen, van rendelő és rendelő között különbség.
Voltam olyanban, azt hiszem Szentesen egy szemészeten állatoknak, ahol szerintem kifejezetten a felső 10 ezerhez igazították az árakat.
Mondjuk a környezet is olyan volt, márvány nem tudom volt-e, de szép volt nagyon, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!