Szabad a macskát rendszeresen sima vízben fürdetni?
Az a helyet, hogy van egy cicám, aki valami fura módon imádja a vizet. Ha az udvaron pocsolya keletkezik belefekszik, a kutyáim nagyobb itatóiba belemászik. Főképp a melegebb időben csinálja ezt. Kiskorában bőrbetegsége miatt fürdenie kellett rendszeresen, azóta, amióta már elég nagy lett, ha bent van, gyakran beugrik a kádba és nézi a csapot, hogyan mikor jön már a víz. Ha nyáron fürdetem a kutyámat sima vízben, mielőtt beengedném, a macska mindig néz, hogy mikor megyünk már el a lavórtól, és amint felszabadul már mászik is bele. Ha slaggal öntözöm a kertet mindig beszalad a víz alá direkt, és igyekszik minél jobban alatta maradni. Szóval arra gondoltam, hogy mi lenne ha valami rendszer szerűen megfürödetném csak simán vízzel, ha már ennyire élvezi. Tudom, hogy a macskát alap esetben, ha nincs semmi egészségügyi gondja, nem igazán kell fürdetni, ezért kérdezem, hogy lehet-e ha a macskám viszont nagyon imádja a vizet.
Lehet ebből baja a cicámnak? Szabad a macskát rendszeresen fürdetni?
Érdekes pedig a macskák nem szeretnek fürdeni
De a rendszeres fürdetés nem tesz jót nekik, fél évben egyszer lefürdetheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!