Szerinted aranyosak a cicáim?
2010. aug. 22. 00:52
11/32 A kérdező kommentje:
(esznek)
2010. aug. 22. 01:45
12/32 anonim válasza:
Édes cicók! A mininek a rózsaszín kis tappancsa!!! Ááááá! Édesek! :D :D
13/32 anonim válasza:
nagyon cukik biztos nagyon szeretik egymast
14/32 A kérdező kommentje:
Utánanéztem, a kisebbik elvileg brazil rövidszörü.
2010. aug. 22. 21:34
15/32 anonim válasza:
Én nem szeretem a macskákat...
16/32 anonim válasza:
Jaj de drágák :D nagyon cukik :3
19/32 anonim válasza:
Naná, hogy aranyosak! Máris imádom őket!
20/32 anonim válasza:
Jaj de aranyosak :) Úgy megnyomorgatnám őket :))) A kisebbik tényleg nagyon különleges.:) Imádom a cicákat, kis koromban mindig volt macskám, aztán elköltöztem és egy darabig nem volt, de most újra van mert tegnap befogadtam egy nagyon nagyon édes kislány cicát aki valószínű vemhes, pedig elég fiatalka lehet. Nem tudod véletlenül, hogy adhatok-e neki féreghajtót (azt a tablettát amit kutyáknak és macskáknak is egyaránt lehet adni) ha tényleg vemhes ? Már írtam ki egy kérdést is ezzel kapcsolatban, de érdemleges választ nem kaptam csak a lehurrogást hogy minek szaporítom a macskákat, pedig nem tehetek róla, hogy vemhes, már így fogadtam be:S Nagyon szépen megköszönném ha tudnál segíteni.
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!