A macskám a saját nemiszervét szopogatja. Miért?
Figyelt kérdés
Oké. Ez egy bizarr kérdés, nem is hittem volna, hogy felteszem, de pár napja került hozzánk egy 13 hetes kandúr cicus. Este/éjjel viszont arra kelünk, hogy hangosan cuppog miközben a nemiszervét szopogatja (?). Igen, tudom, hogy tisztálkodnak, de ez nagyon nem annak tűnik. Közben dorombol is. :D
Ez miért van? Mit lehet ellene tenni?
2021. ápr. 18. 01:17
1/7 anonim válasza:
Az állatok is szoktak recskázni. Amelyiknek nincs befordithato hüvelykujja, tehát nem tudja marokra fogni, ergo az ember szabasuak kivétel az összes, talál rá valami más módszert. Szájjal, esetleg hozzá dörgöli valamihez, stb.
2/7 anonim válasza:
Szerintem inkább csak szopcsizni akar, nagyon sok macska csinálja különböző dolgokon. Ha adsz neki valamit, amit tud szopcsizni, akkor talán átszokik arra.
3/7 anonim válasza:
Ha az emberek elég hajlékonyak lennének hozzá, akkor pont ugyanezt csinálnák a saját nemiszervükkel, abban biztos lehetsz.
5/7 anonim válasza:
Adj neki valamit amit tud szopogatni, mert akkor lehet, hogy leszokik róla.
6/7 anonim válasza:
Semmit sem lehet ellene tenni. A macska az macska. Minden kandúr ezt teszi.
7/7 anonim válasza:
A mi macskánk is csinálta ezt de egy idő után abba hagyta
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!