Hogy kell kimondani ezeket a szavakat?
urinary
indoor
steril/sterilized
hairball
Carnilove
Visán Optimanova
Brit Care
Real Nature Wilderness
Wild Freedom
Animonda Carny
Feringa
Applaws
Cosma Soup
(Nemsokára megyünk állat dokihoz a cicukkal és nem szeretnék beégni, ha esetleg kérdezné, mit esznek.)
Előre is köszönöm.
Angol nyelvterületen élsz? Hogy tudod magad megértetni az állatorvossal vagy bárhol, ha kiejteni sem tudod a szavakat? Nem bántásból, csak meglepett... egyébként a google fordítóban azt hiszem van felolvastatás, csak állítsd angolra.
Én a hivatalos fonetikus jelöléseket nem ismerem, szóval bután:
jurineöri
indór
szterilájzd
herbaul
kerniláv
(ez a visán bármi fogalmam sincs milyen nyelven van, de ugyanígy mondanám, ahogy írva vagyon)
brit ker
ríl nécsör vájldörnesz
vájld frídom
animonda kerni
feringa
epplauvz
kozma szúp.
Jurineri.
Indóhr. (akcentustól függ.)
Heerból
?
?
Brit kehr.
Riöl nécsör vájldörnessz.
Vájld frídom.
?
Feringa
Epplaóz
Kozma szúp.
Nyilván nem 100% fonetikusan.
Hát magyarban hogy ejtik úgy értem.
Én németet meg oroszt tanultam.
Az első 4 az ivartalanított, benti cicáknak való, szőrlabda ellenes tápok.
A többi a márkanév, száraztápok, konzervek.
Az 1-2 jokat irt, aranyos vagy kérdező! ❤️
Haha elkepzeltem ezt a jelenetet egy magyar allatorvosnal, hangosan ki is mondtam amiket irtatok és utana ugyis felolvastam magamnak magyarosan ahogy en is mondanam angol tidas nélkül
Várjál, kérdező, akkor magyar állatorvoshoz kell?
Akkor tökmindegy, hogy mondod ki... A legtöbb ember fonetikusan ejti a nagy részét, főleg az olyanokat, mint animonda, feringa, stb. Ne bonyolítsd, mert aztán azért nem fogja megérteni.
Ohh, értem.
Köszönöm mindenkinek.
#6 én is épp ezért érzem hülyén magam.
Szerintem is leírom, úgyis olyan sokféle, hogy a doki is belekeveredne.
Leírom külön a szárazakat meg külön a konzervest és odaírom, hogy melyik milyen típus (indoor stb) meg a szőroldó nevét és kész is.
Köszi mindenkinek 🙂
Jézusom emberek..
Kérdező, az 5. válaszolóval értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!