Új kanapé, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Most költöztem új lakásba. Majdhogynem minden bútor új (lesz).
Amerikai konyhás lakásról van szó, és a cicám a folyosón, és nappaliban garázdálkodhat, ha nem vagyok otthon.
És ugyebár a nappaliban lesz a kanapé.
Hogyan csináljam úgy a dolgokat, hogy a cica ne menjen fel rá? Ha otthon vagyok rá tudok szólni, de 4-ig dolgozom, és ez a kis szaros biztos hogy azon fog egész nap feküdni.
Idős cica, 16 éves.
2021. ápr. 11. 19:19
11/11 anonim válasza:
Egy macskát NEM lehet megfegyelmezni. Nálunk én vagyok a cuki gazdi, akit mosdatunk, meg vele alszunk este, férjem a szigorú gazdi, de még az ő jelenlétében is szarik az alkotmányra. :D :D A macska 1 helyre nem mehet, a konyhaasztalra. Hol hesszelt a múltkor a jelenlétünkben? Naná, hogy a konyhaasztalon. :D Én már elfogadtam. Egyébként ajánlom az IKEA-s szöszhengert, én azt használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!