Biztos hogy vemhes a cicám?
Hát Te tudod, de én biztos nem fogok egész nap azon aggódni, hogy éppen mi a fene van a cicámmal, hol lehet, nem bántják-e, nem menekül-e épp egy kóbor kutya elől, vagy épp nem haldoklik-e vagy meghalt-e az út szélén, mert elütötték, vagy épp kínlódik, mert mérget evett, vajon látom-e még valaha.
Inkább csinálok neki saját szobát, cica-luxuslakosztályt, erkélyre ártalmatlan növényeket számára, komplett játszóteret a teraszra, hintát, mászókát, alagutat a szobába, minthogy az én hibámból meghaljon, szenvedjen, mert nem vigyáztam rá, mert az én felelősségem, hogy vigyázzak rá, mert bár régen vadállatok voltak, ma már házimacskák, háziállatok, az ember megszelídítette, felelősséget vállalt érte.
Lehet kinti a macskad, a te dontesed, mindenki ugy csinalja, ahogy akarja.
En is bent tartom, mert nagyon feltenem kint, de ez meg en vagyok.
Viszont akkor sem kene kiengedni tuzeles elott/alatt!
Ugyan úgy megadok nekik mindent, 5 szintes ilyen kaparofás, "jatszoterük" van, rengeteg játékuk, jó minőségű tápok, alutasakos junior kaják, MINDEN.... Annyi a külömbség hogy nekem ez mind kint,neked meg bent. De ezzel sztem semmi probléma.
Egyébként bent is van egy ilyen kaparofas cucc, és bent is vannak játékaik, tehát nem amiatt nem járnak be többször.
Fú, de utálom az ilyen nagyképű tuskókat, akik csak önigazolást keresnek a hasonlóan hülyék között!
A macska azért akar csak kimenni, mert unatkozik és te sz.rul tartod ;) A felelős állattartó nem csapja ki a macskáját. Amikor még haszonállatként, egérfogónak tartották a macskát, az már rég lecsengett, mióta feltaláltak ennél sokkal praktikusabb megoldást az egerek pusztítására. Tehát kérdező, te kb arról győzködöd az embereket, hogy te annyira primitív vagy, hogy úgy tartod a macskát, ahogy annak idején azok az emberek, akik haszonállatnak tartották, miközben neked hobbiállatnak van? Tényleg annyi eszed van, hogy fel se tűnik, mennyire beestél két szék közé, és még te dumálsz?
Lehet, hogy a szutykos lakásodnál jobban érzi magát kint, mert te nem foglalkozol vele minőségi szinten, de akkor minek tartasz állatot, hm? Nézzed a madarakat a kertben, mert ez a szint, de legalább a macskamentők majd a te állatoddal is rohanhatnak az állatorvoshoz hajnal 2kor, mert elcsapta az autó vagy a saját hányásában fekszik az útszélén egy mérgezés után! Szánalmas!
#11 és #15
Szívemből szóltatok !
Annyit tudok, amit leírtál, és az bőven elég. A szócsépléseddel nem mosod le magadról, hogy micsoda egy nyomorult vagy. A szeretet meg nem tartja életben a macskádat. Ha nem akarsz szembesülni azzal, hogy mekkora egy retek vagy, akkor ne írjál ki kérdést, problem solved. Amúgy is, hogy jön ide, hogy mennyi ideje van nálad? Ha kicsapod a házból, akkor már elrontottad, akkor is ha két perce van nálad. Ha nem tudod, mire van szüksége egy állatnak, akkor ne tarts. Képzeld, nem kötelező. Kell az állat, mert gondolom cuki meg minden, aztán mikor átment rajta három autó, akkor meg majd hozod a következőt te szerencsétlen. Az ilyenek miatt fordulok meg többször az állatorvosnál, mint indokolt lenne a saját állataimmal. Úgyhogy hiába téped itt a szádat, ha egy értelmes mondatod sincsen, csak jössz a "magyarozással", miközben te testesíted meg épp azt a réteget, ami minden állatszerető ember rémálma: a folyton pofázós, beképzelt gyökér, aki miatt az állatmentőknek nincs szabadidejük.
Remélem teszel egy szívességet a világnak, és nem örökíted tovább a génjeidet legalább.
Köszönöm szépen:)
Egyébként nem ez az első, hogy amiatt osztanak ki, hogy a cicáimat kertesházban, nagyrészt kint tartom.
Amikor válaszoltam a "kedves" válaszoló előző véleményére, nagyon eldurrant az agyam. Ezért szeretnék elnézést kérni, de még mindig nem érzem magam emiatt kellemetlenül, mert nagyon megalázva éreztem magam.
Nekem is mind2 mentett, az út szélén voltak összeverve, mind2 csipásan, egy DOBOZBA. Eleinte bent voltak, de nem érezték magukat "fényesen", és nekem ne mond, ha a macska kiakar menni, akkor nem engeded ki!? Azóta már csk akkor jönnek be ha szeretnének, nem erőltetem rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!