Szerintem vemhes a cicám, de nem vagyok benne biztos. Honnan tudom, hogy vemhes?
Figyelt kérdés
Még az első hetekben jár, ezért nem vagyok benne biztos, hogy vemhes. Nem mutat egyenlőre semmi olyan tünetet ami azt bizonyítja, hogy vemhes kivéve azt, hogy jobban bújik és kicsit talán a viselkedése is megváltozott, meg többet is eszik. Szerintetek ezek lehetnek a vemhesség tünetei? Előre is köszönöm a válaszokat! :)2015. márc. 11. 15:57
1/7 anonim válasza:
Esetleg ha elvinnéd állatorvoshoz, segítene kideríteni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat :)
2015. márc. 11. 16:08
3/7 Katica71 válasza:
A terhesség második hetében a macska emlői megpirosodnak, ez az egyik legkorábbi biztos jele a terhességnek. Ez tuti biztos, tapasztalat:-)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nagy segítség :D
2015. márc. 12. 07:06
5/7 anonim válasza:
Lehet,hogy egyszerűen a tavasz és a közelgő párzási időszak miatt viselkedik így.:)
6/7 A kérdező kommentje:
Az is meglehet :)
2015. márc. 13. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!