Mi legyen a neve a kiscicának?
Figyelt kérdés
Nőstény,alapon fehér. Sárga és fekete foltok vannak a fején illetve a farka és a háta is ilyen foltos. Mi illene hozzá? :)2021. ápr. 7. 14:38
3/18 anonim válasza:
Ha külsőhöz kötnéd Rozsda, vagy Tarka, de én személy szerint jobb szeretek különleges, emberi, és jelentéssel bíró neveket adni az állataimnak. Ha megfogadod a tanácsom, hasonlót, vagy ezek közül adsz neki nevet :
-Varius (magyarul annyit tesz: tarka, sokszínű, foltos) -- Latin [Váriusz]
-Noémi (jelentése:gyönyörűség)
-És itt egy kicsit macskásabb név, ami szerintem egyébként nagyon aranyos : Méhecske, becézve Méhi... :3
4/18 anonim válasza:
Cirmi, Mogyi, Molly, Bella, Pötyi, Pamacs (ha nagy szőre van), Luna, Csili, Csibész, Daisy, Félix, Fatima, Lana, Kira, Maja.
Lehet kicsit bénák de az én macskáimnak nincs neve, csak arra hallgatnak hogy "cicc" 😂
5/18 anonim válasza:
3-as vagyok, egyébként a Méhi azért is illene rá, mert fekete-sárga foltos, elmondásod szerint.
6/18 anonim válasza:
#2 a Maszat jó ötlet, nagyon cuki
7/18 anonim válasza:
Nem muszáj ilyen lealacsoyito neveket adni neki amit az eddigi válaszadók írtak. Ha egyenlőként tekintesz rá egyenlő nevet aggy neki: Gizi, Kloé vagy Margit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!