Holnap ivartalanítják a cicámat, víz maradhat előtte éjjelre?
Figyelt kérdés
Kaját nem kaphat ma este 6 után, de az ivással kapcsolatban nem emlékszem mondott-e valamit az orvos. Hagyhatok előtte vizet éjjelre, vagy azt is vegyem el?2021. ápr. 6. 17:38
2/22 anonim válasza:
Szia! Maradhat de ne túl mély legyen bele ne fulladjon a cica mert szédülni fog kicsit.
4/22 anonim válasza:
Nekünk azt mondta az állatorvos h a műtét reggelén ihat utoljára. Műtét utánra h azt mondt hogy akkor kaphat enni inni amikor már tud egyenes vonalban sétálni
5/22 anonim válasza:
Lemaradt hogy azért hogy nehogy félrenyelje
6/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Akkor teszek neki vizet.
2021. ápr. 6. 18:06
7/22 anonim válasza:
3-nak Diló tanulj meg köszönni először is, és utána oktass ki!
4-es is írta ,h "amikor már tud egyenes vonalban sétálni" ebből következik ,h szédülhet a cicuska. És ha túl mély a vize belefúlhat.
Amúgy meg állatorvos tanuló vagyok bocs.
8/22 anonim válasza:
7# Amúgy én is bocs, de nem csak az a baj hogy bele fullad hanem hogy félre nyel. És nem kell ahoz sokat inni h az ember(vagy állat) félre nyeljen, elég ahoz egy korty is
9/22 A kérdező kommentje:
Logikus, amit írsz, de én a műtét előtti ivást kérdeztem, nem az utánit :) Nem hiszem, hogy most éjjel belefulladna az ivóvízébe, holnap pedig a műtét után természetesen nem adok neki addig, amíg teljesen ki nem megy belőle az altató hatása.
Tehát HOLNAP lesz a műtétje és én a MA éjjelre kérdeztem, nem a holnapira :)
De köszönöm a válaszokat :)
2021. ápr. 6. 18:33
10/22 anonim válasza:
A miénk külön kérte, hogy a műtét reggelén már vizet se igyon. Enni már csak előző este kapott utoljára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!