Hordozótáska cicának. Szerintetek?
A múltkor az egyik bevásárlóközpontban a kezembe nyomtak egy szórólapot, Gourmet macskaeledellel kapcsolatos nyereményjáték miatt.
Lehetett volna nyerni egy Gourmet macskahordozó táskát,de sajnos lekéstünk róla. :(
Azóta az a dolog motoszkál a fejemben,hogy veszünk a párommal egyet... Csak véleményekre vagyok kíváncsi,hogy szerintetek nem gáz cicusnak hordozótáska?
Jó,persze nem plázázni meg étterembe vinnénk szegény cicát,csak sétálni,vagy ha megyünk vmi hosszabb útra...
Vagy ilyesmi,értitek. :)
Ez a fajta Nekem tetszene,amiket állatkereskedésben láttam azok nagyon csicsásak,ocsmányak voltak. :S
Jah,és egy kislány Maine Coon cicánk van, kicsivel több mint 4 kg.
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Teljesen rendben van a táskás cica.
Én hámot adtam volna a cicámra, ha megnő, sajnos 4 hónaposan elpusztult.
Jaj,még annyit szeretnék kérdezni,hogy ha van valakinek ilyen cicahordozója,vagy látott már ilyet belülről,akkor abban van vmi kis "rögzítő", ami miatt bent marad a cica?
Egyszer láttam egy újságban,hogy volt egy kis kapocs a táskában,amit a kis nyakörvéhez lehet rögzíteni. Vmi ilyesmi,csak erősebb. :
Köszi szépen! :)
Ohh,sajnálom. :(
Milyen cica volt? :/
Van belül egy karika, amihez a pórázt rögzítheted.
Ha nem akarsz pórázt adni rá, tényleg jobban jársz, ha boxot veszel.
4 hónapos kandurkám, Yoda mesterke februárban eltűnt, pár nappal később a szomszéd kertjében találtam meg. Már nem élt és fagyott volt. :((
Hát boxot nem szeretnénk igazán,abban azért nem vinnénk le "sétálni"....
Azért gondoltam erre a táskára,mert majd megyünk a tenyésztőhöz,akitől vettük,hozunk majd egy kandúrkát,és akkor már elvisszük megmutatni a miénket is. :)
Nehezen szokna egy macska meg egy ilyet. Ha pedig egy macskát ismeretlen helyre viszel, stresszelni fog, és eszébe sem fog jutni, hogy nézelődjön.
Éppen ellenkezőleg: mindent megtesz, hogy ha már menekülni nem tud, legalább ne lásson, ne halljon. Az én macskám pl. ránk mászott ilyenkor, és addig furakodott, amíg be nem fúrta magát a kabátom ujjába (fenékkel kifelé).
Szóval: a levegőzéshez jobb a box, mert abban nagyobb biztonságban érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!