Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cicasétáltatás kinél hogy...

Cicasétáltatás kinél hogy vált be?

Figyelt kérdés
Járt már úgy valaki, hogy levitte a lakásból a cicáját hámon sétáltatni és annyira megtetszett neki, hogy utána folyamatosan csak az ajtónál nyávogott? Mit csináltatok vele? Meg fogja szokni valaha, hogy csak bizonyos időpontban megyünk le? Vagy ez lesz mostmár minden nap? Mert ha egyszer kivittem, utána már azt mondják minden nap ki kell vinni.

#macska #cica #cicasétáltatás #Kinti vagy benti
2021. ápr. 1. 10:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom az én macskám soha az életben nem hagyná, hogy akár egyszer is levigyem szóval nem tudom.
2021. ápr. 2. 09:14
 12/13 A kérdező kommentje:
11-es,de jó neked :D
2021. ápr. 3. 20:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Sok paraszt korlátolt felfogással. Ajánlok YT videót, ami kb 4 éve megy. Cica tulajdonos: skót áp. középkoru férfi. Egy európai házicicát talált 4 éve, azóta beutazta Európát és közel Keletet, biciklin, a cica /neve: Nala/ azóta hámmal közlekedik, nem látni, hogy irányitaná a gazdit. Utolsó videoi Németből, Városnézések hámmal. Muzeumokba, éttermekbe együtt mennek hámmal. De ő foglalkozik ám az állattal, és szeretgeti! Megjelent a könyv is róluk NALA cimen, ajánlanám, de ugy érzem Mo-on nem divat az olvasás!

,

2023. máj. 1. 09:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!