Hogy írjak ki egy posztot cica keresés miatt cicás csoportba anélkül, hogy vita legyen a poszt alatt?

kiírod és nem foglalkozol vele
vagy nem használsz szr facebookot

Felmész kiscica.hura, cicaörökbefogadás.hura, rászűrsz a megyére, és átböngészed a hirdetéseket.
Ha nem találsz megfelelő cicát, akkor két-három naponta ismétled a műveletet (ilyenkor már elég csak a frisseket nézni), míg meg nem lesz a leendő családtag.
Ne azt várd, hogy elrikkantod magad, és majd a gazdik hordják eléd a cicákat - te legyél a tevékeny fél. Hasznosabb.

Le kell szarni mit okoskodnak.
Én talált macskákat teszek fel, de mindig rám tukmálnák őket. "vidd be" "vidd haza" "gyaa teged valasztott nincs kiut"
A sok agyhalottnak felesleges magyarázkodni.

Tenyleg mindenbe belekotnek?
En csak akkor szoktam latni ilyet, tok jogosan, amikor valaki fajtatiszta macskat keresne ingyen, vagy nagyon olcson.

9.Na pont hófehér cicát keresek én lehet pont azén posztomat láttad? tegnap tettem ki de még nem kaptam rá sok választ :D..azért fehéret amúgy mert régóta fehér cicusról álmodozok és kiskoromban a szombészdban is fehér cica volt aki állandóan áttjött hozzám.:)
sokszor meg amúgy bejönnek oda trollok akik hülyéskednek dühítő emojikat tesznek mindenre azt kiörjöngi magát hogy szaporító csoportba nem akarok lenni pedig ő jelentkezett be első sorban azt tiltották :D...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!