A cicám nem javul. Hogy lehet hogy semmi eem segít neki?
Egy hete elvittuk az orvoshoz a cicat. Nem birt szekelni, hányt.
Azt mondta akkor az orvos hogy székrekedés... Vartunk vele ket napot a cica nem lett jobban.
Visszavittük. Kapott beontest,masszirozast, infuziot,injekciot. Azt mondták valami gyulladás lehet ami elzarja a kiutat. Kedden jobban is volt tudott szekelni. Ma mar megint semmi nem volt , puffadt a cica hasa is mintha vemhes lenne.
Telefonáltam ma a cicat holnap reggel vinnem kell.
Egyszerűn már nem értem hogy mi lehet ez. Hogy megint miért van rosszul a cica..
Dehát ennek már befellegzett, hallottad, orvos sem tud segíteni, tényleg menhely, veszel egy úgy cicát idefigyeljél, aztán vmi kiskorú cicust, aztán az is hozzad nő.
Esetleg nézz egy másik állatorvost!
Nekem is volt régen egy cicám hasonló gondokkal. Még kicsi volt. Én is elvittem, kapott beöntést jobban lett. Akkor azt mondták a dokik ha vele született dolog akkor nem fog javulni. Már mire jobban lett, elütötte az autó. Azóta zárom estére a cicáimat.
De mivel a te cicád már nagy, sztem rendbe fog jönni.Ne aggódj! Írd majd meg mi lett a cicussal.
Nem evett valami olyat amit nem kellett volna?
Valami házi praktikas hashajtót nem próbáltál? Mint embereknél olaj vagy lekvár stb? Van étvágya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!