Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Sűrű szőrű cicákat lehet e...

Sűrű szőrű cicákat lehet e nyíratni?

Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 15:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de nem lesz ugyanolyan minőségű az újonnan kinőtt szőr, ezért nem tanácsos. (Pl. perzsamacska)
2021. márc. 21. 15:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Brit cicám van es nyáron rettentően szenved a panelban. Gondoltam egyszer kétszer elvinnem, de nem akarom azt sem , hogy traumakent elje meg, vagy hogy rosszat tegyek ezzel neki. Nagyon dűs a bundája, és nyáron kétszer olyan durván hullajtja mint télen.
2021. márc. 21. 15:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld inkább gyakrabban fésülni. Egyébként értelek, nálunk kettő cica van, és most ők is elkezdtek vedleni, mindenütt ott a szőrük.

Vagy van ez a furminátor nevű cucc, én nem használtam, de állítólag jó, esetleg azt próbáld ki.

2021. márc. 21. 15:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Barmilyen gyakran fesuljuk. Csak rovid tavon oldja meg a gondokat. :/.
2021. márc. 21. 16:03
 5/10 anonim ***** válasza:
54%

Nem szabad nyirni oket kerdezo.

Tessek fesulni naponta, kapjon a macska szoroldo pasztat (szorcsomo ellen) plusz valami vitamint, az lehet picit segit a szorhullason, aztan ennyi. Gyakran kell takaritani macska mellett, ez ilyen.

Ennek a fajtanak nem veletlenul olyan a szore, amilyen. Ez vedi oket a melegtol is.

2021. márc. 21. 16:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nézd csak, így néz ki a furminátor, ez nem a reklám helye, egyszerűen csak megkerestem. Kipróbálnám macskakozmetikus helyett.

[link]

2021. márc. 21. 16:32
 7/10 A kérdező kommentje:

Ha vedene a melegtol, nem lihegne :) es nem keresne a ventillator adta huvosebb helyett. Naponta van fesulve! Naponta takaritok utana, szoroldo tapot kap(nem a legszarabb minosegben) engem nem zavar hogy hullik a szore! Hanem segiteni akarok neki! Mert mar nem igazan kedveli a fesulest, bar mennyire is vagyok vele gyenged mert sose bantottam! Szerintem egyszer nem fog kart tenni benne ha picit rovidebb lesz a szore 🤷🏻‍♀️. Ha ugy erzem rossz neki nem fog tobbet olyan helyzetbe kerulni.

Furminatort szerintem kifogom probalni! Koszonom a linket el is mentem.

2021. márc. 21. 17:35
 8/10 anonim ***** válasza:
80%

Nyilvan melege van, de bizony, hogy annak a szornek celja van.

Szerintem meg szerezz be egy furminatort, nekunk is az van, tenyleg jo, es szoktasd hozza a fesuleshez.

Egyszerubb es kevesbe traumatikus elmeny, mint a kozmetikus, ami halal felesleges is. Ennek a fajtanak nem nyirjuk a szoret!

2021. márc. 21. 18:04
 9/10 anonim ***** válasza:
42%
Nekem is melegem van nyáron, mégsem tolom le a hajam kopaszra... 🙄
2021. márc. 22. 02:18
 10/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolso valaszolo. Az ilyesfajta kommenteket mellozd. Mert semmi koze a mi hajunknak a macska szorehez. Hidd el le borotvalnad ha 2 fajta dus vastag bunda lenne a fejed tetejen. Bar nem csak igy tenned magad rohejesse. Hanem maga a kinezeted is az lenne.

Furminatornak adunk egy eselyt ha nem jon be ez van :).

2021. márc. 22. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!