Sűrű szőrű cicákat lehet e nyíratni?
Próbáld inkább gyakrabban fésülni. Egyébként értelek, nálunk kettő cica van, és most ők is elkezdtek vedleni, mindenütt ott a szőrük.
Vagy van ez a furminátor nevű cucc, én nem használtam, de állítólag jó, esetleg azt próbáld ki.
Nem szabad nyirni oket kerdezo.
Tessek fesulni naponta, kapjon a macska szoroldo pasztat (szorcsomo ellen) plusz valami vitamint, az lehet picit segit a szorhullason, aztan ennyi. Gyakran kell takaritani macska mellett, ez ilyen.
Ennek a fajtanak nem veletlenul olyan a szore, amilyen. Ez vedi oket a melegtol is.
Nézd csak, így néz ki a furminátor, ez nem a reklám helye, egyszerűen csak megkerestem. Kipróbálnám macskakozmetikus helyett.
Ha vedene a melegtol, nem lihegne :) es nem keresne a ventillator adta huvosebb helyett. Naponta van fesulve! Naponta takaritok utana, szoroldo tapot kap(nem a legszarabb minosegben) engem nem zavar hogy hullik a szore! Hanem segiteni akarok neki! Mert mar nem igazan kedveli a fesulest, bar mennyire is vagyok vele gyenged mert sose bantottam! Szerintem egyszer nem fog kart tenni benne ha picit rovidebb lesz a szore 🤷🏻♀️. Ha ugy erzem rossz neki nem fog tobbet olyan helyzetbe kerulni.
Furminatort szerintem kifogom probalni! Koszonom a linket el is mentem.
Nyilvan melege van, de bizony, hogy annak a szornek celja van.
Szerintem meg szerezz be egy furminatort, nekunk is az van, tenyleg jo, es szoktasd hozza a fesuleshez.
Egyszerubb es kevesbe traumatikus elmeny, mint a kozmetikus, ami halal felesleges is. Ennek a fajtanak nem nyirjuk a szoret!
Kedves utolso valaszolo. Az ilyesfajta kommenteket mellozd. Mert semmi koze a mi hajunknak a macska szorehez. Hidd el le borotvalnad ha 2 fajta dus vastag bunda lenne a fejed tetejen. Bar nem csak igy tenned magad rohejesse. Hanem maga a kinezeted is az lenne.
Furminatornak adunk egy eselyt ha nem jon be ez van :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!