Milyen kutyafajták vannak, amiket nem kell kozmetikushoz vinni? (Nem kell nyiratni a szőrét, esetleg nem is hullik annyira)?
Ilyen fajta nem létezik.
Amelyik nem kozmetika igényes annak hullik.
Amelyik kozmetika igényes annak nem hullik.
Valamit vmiért.
Szerintem inkább azt válaszd amelyik nem kozmetika igényes,mert ha azt nézed heti egyszer fésülni és kétnaponta porszívózni olcsóbb. Erre jók a spiccek például. De ha a pénzt nem sajnálod vegyél kozmetikásat. Nem kell azért kétnaponta nyíratni a szőrét.
Bocsi ha hülyeséget írtam nem vagyok tisztában az árakkal.
Első vagyok
Miért nem akarsz olyat amit kozmetikába kell vinni?
Nekünk bichonjaink vannak 4500 ft/ kutya/alkalom teljes generál. Évente 3x voltak elvíve kozmiba.
Most,hogy én lettem kozmetikus én nyírom őket :)
Amúgy amelyik hullajtja a szőrét azzal meg lehet szívni mopszos ismerősöm napi 2x porszívózik és még így is tele a lakás szőrrel.
Én ezért vállaltam,hogy inkább kozmetikás fajtám legyen,na meg 2-3 naponta kifésülöm őket ami kb 10 perc/kutya,mint hogy takarítsak minden nap,akár többször is :D
Amúgy tudok kb árat mondani,meg hogy melyik fajtát milyen gyakran kellene kozmiba vinni
Van ott kozmetika. Viszont ott tényleg drága.
Első vagyok,ahol tanultam. Oktatóm mesélte,hogy van egy vendége aki külföldön lakik, évente 4x jönnek haza látogatóba a szülökhöz akkor hozzák a kutyákat is és bejelentik,mert kint 3x annyiba kerül. Köztes időben fésülik őket meg megigazítják stb. De teljes körű kozmetika akkor ha jönnek M.O-ra.
Szerintem ha a környéken látsz hosszabb szőrű kutyást kérdezd meg,biztos tudni fog egyet, de egy yorki,bichon gazdi 100% hogy tud mondani neked kozmit :)
Értem. Nagyon szépen köszönöm! :)
De hiába drága, évenete ha 4x kell mondjuk vinni, akkor ki lehet bírni azt az összeget, nem? Duplája kb, mint otthon vagy drágább?
Hát duplája biztos, oktatómhoz westie-t meg óriás schnauzert vittek, elméletileg kint 10 ezer ft körül van a westie nyírása, oktatómnál 4800-5000 ft körül nem tudom pontosan.
De itt egy bécsi kutyakozmetikus árlistája,tényéleg húzós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!