Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskával nyaralni? Te hogy...

Macskával nyaralni? Te hogy oldod meg a szállítást ha nagyobb távra mentek?

Figyelt kérdés
Lassan jön a nyár és 1 éves lesz a cicánk hamarosan. Ivartalanítva van lány cicus. Kölyök kora óta velünk van lakásban van. Dokihoz vittük már 30km-re, ha vendégségbe megyünk oda is visszük kb 10 percre vannak a rokonok akikhez járunk. Járvány ide vagy oda belföldön legalább fogunk utazni mi amúgy is már át estünk rajta szóval a lényeg, szeretnénk kicsit messzebb utazni belföldön. Mi borsodban lakunk és sopront néztük ki. Nyilván olyan szállásokat néztem ami állat barát. De több mint 3 óra az út mert egy seggel biztos hogy nem bírjuk ki és közben meg akarunk állni 1-2 helyen szét nézni. Na most a wc-t hogy oldod meg? Nekem az jutott eszembe hogy viszek almot meg alom tálcát és bele rakom fél óránként vagy 45 percenként. Ekkor enne meg inna. Szeretnénk majd nyilván sétálni is stb még sosem volt hámon nem tudom hogy viselné őszintén félek tőle hogy ne adj isten ki bújna belőle de annyi videót látok nekten hogy úgy sétálnak a cicák a hámon mint a kutyusok ez biztató. Nincs olyan opció hogy adjuk oda addig valakinek a családból aki vigyázz rá. Cica hotel teljesen kizárva nem tudnék nyugton aludni... A mi cicánk nagyon nagyon bátor tele van önbizalommal barátságos erős személyiségű. Amikor befogadtuk éppen a lakást újítottuk ezért mire berendeztük végérvényesen a lakást kb 6 helyen volt az alom tálca sose volt baleset. Ha megyünk rokonokhoz ott is simán elvégzi a dolgát bármilyen alomba szóval ez a veszély nem áll fent hogy a megszokás miatt nem wc-ne. Mint mondtam nagyon bátor könnyen megszereti az új helyeket amikor rokonokhoz mentünk először gyakorlatilag mindent a birodalmába vett otthon érezte magát. Nekem egyedül az utazás az ami kérdőjel. Amikor vittük az orvoshoz ugye az messze volt de jól viselte végig nyitva volt az ajtaja a boxnak nezelodott még el is aludt. Eddig összesen 5-6 alkalommal voltunk vele orvosnál az első utat nem viselte jól de rá jöttem hogy azért mert nem volt nyitva a box. Huhh lehet sok lett meg kesze kusza remélem vittétek már ti is magatokkal és tudtok nekem tanácsot adni hogy csináljátok. Sétáltatáshoz is jó lenne egy két szoktató tipp szeretnék felkészülni mire megyünk nyaralni. Ja kb 7 napra megyünk de összességében kb 3 alkalommal akarunk menni nyaralni a nyáron ha lehet akarunk menni külföldre is.Természetesen mind a 3 alkalommal vinni akarjuk.

2021. márc. 14. 16:28
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
0%
Mi a macskákat mindig visszük nyaralni. Már többször jártak a tengerparton. Természetesen visszük a macska wc-t és használják is ha kell. Az indulás napján már nem kapnak enni de útközben ha megállunk akkor kapnak vizet. Van utazós macskahám amit a biztonsági övbe lehet bekapcsolni. A hám és egy címes nyakörv végig rajtuk van az utazás alatt és ha megállunk elöször bekantitjuk a biztonsági övet igy nem tudnának kiugrani.
2021. márc. 15. 01:29
 22/22 anonim ***** válasza:
93%

Úgy látom, te se láttál még vitát ezen az oldalon. Ha mindenki ennyire érzékeny lenne, mint te, akkor szerintem az oldal használóinak a fele már öngyilkos lett volna, még mielőtt ténylegesen beszóltak volna neki. Teljesen normálisan írtuk le neked a véleményünket, mit vártál, hogy majd bölcsődés

szinten fogjuk neked elgügyögni? Hát ember, nőj már fel!

2021. márc. 15. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!