Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi baja lehet a macskamnak?

Mi baja lehet a macskamnak?

Figyelt kérdés

10 eves lany macska, panelben.

Ma eszrevettem hogy a lakasban ossze vissza kakalt, kihanyta az etelt, es furan tartja a hatat is.

Ha kozeledunk hozza morog, egyebkent sem baratsagos macska, de a macskaalmot megfeloen hasznalta eddig mindig.

2 hete kap konzerv kajat, eddig purina one szaraz kajat kapott, sosem volt semmi baja.

Kora ellenere nem nott meg, vekony, kicsi maradt.

Sima utcai szurke macska.

Szivesen fogadnek tanacsokat, ki mit javasol

Koszonom

2021. márc. 12. 20:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Elárulom én mivel etetek: Hússal, normális száraz mellett. És mielőtt sápognál, kérdező, gondold végig józanul mennyi az alutasakos vacak kilója, amiben átlagban négy(!) százalék a hús a többi szója ,meg egyéb hulladék, és mennyi a csirkecomb kilója- melyikkel jár jobba a macska, meg te is...
2021. márc. 15. 16:42
 22/26 A kérdező kommentje:

Nagyon dicseretes.

En evente viszem el, bar sosem talaltak meg semmit.

Minden allatunk utacrol, vagy epp attol menekult meg hogy vizbefojtaak oket.

Szeretve vannak, simogatva, torodve, telen melegbe.

Ez is felelos allattartas.

2021. márc. 15. 16:43
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
A simogatás jó dolog, de a normális étel biztosítása fontosabb lenne. Amúgy az én cicáim is mentettek, na és? Nem nagy ügy.
2021. márc. 15. 16:45
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
20. vagyok, az enyémek is mentettek, az egyiket cumisüvegből tápszereztem. Na és? Kevesebb szeretetet és rosszabb minőséget érdemelne, amiért elütötte az anyukáját egy autó? 🤦🏼‍♀️
2021. márc. 15. 19:08
 25/26 A kérdező kommentje:
Istenem, de értetlenek vagytok...
2021. márc. 15. 19:39
 26/26 anonim ***** válasza:
95%
Nem, te vagy Értetlen. Tök jó hogy mentett macskád van, de az hogy TÉNYLEG lássa doki mikor baj van, szintén fontos dolog, ha már felelősséget vállaltál egy álltért
2021. márc. 15. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!