Mi baja lehet a macskamnak?
10 eves lany macska, panelben.
Ma eszrevettem hogy a lakasban ossze vissza kakalt, kihanyta az etelt, es furan tartja a hatat is.
Ha kozeledunk hozza morog, egyebkent sem baratsagos macska, de a macskaalmot megfeloen hasznalta eddig mindig.
2 hete kap konzerv kajat, eddig purina one szaraz kajat kapott, sosem volt semmi baja.
Kora ellenere nem nott meg, vekony, kicsi maradt.
Sima utcai szurke macska.
Szivesen fogadnek tanacsokat, ki mit javasol
Koszonom
Sziasztok!
Jobban lett reggelre, felhivtam a dokit.
Azt mondta, ha fekszik, hagyjam, adjak neki parizsit, meg friss vizet, ha nem javul vigyem be.
Lementem vetten neki, de ahogy lattam rajta a kezembol kitepte volna, igy csak apro cafatokat adtam neki, iszik is boseggel, meg alszik a pledbebujva.
Anyam lefekudt aludni, rafekudt, majd anyam megmozdult es megpufolte :D
Marmint a macsek anyamat.
Szoval eddig minden oke, ha baj van akkor doki lesz.
Isten ments, hogy barkit is megbatsak, de tisztaban vagytok ti, hogy egy atlag kelet-europai, magyar ember mit ad a macskajabak, kutyajanak enni?
Itt minden rossz:a konzerv, a purina one, a laktozmentes tej, a parizsi.
El sem tudom kepzelni ki mit adhat itt nekik enni adnia macskaknak.
Allatbarat vagyok, de tenyleg, de ez ami mar itt megy enyhen barokkal tulzas.
Ps. Szomszed macskaja 19 evig elt, kerdezem mit evett ez a macska?
Rizset,maradekot,coop-os szarazkajat.
Evente elvitte a testverehez (allatorvoshoz) a macskat.
Sosem volt semmi baja...
Átlagos, kisközségben élő házaspár vagyunk 2 kisgyerekkel. 2 benti cicánk van, Purizon szárazat esznek (80+% hús), hasonló minőségű Feringa vagy Cosma konzervvel. Ha csirkemellből, marhából, pulykából vagy kacsából főzök, 5-6 kis kockát szoktam nekik sütni fűszer és zsiradék nélkül, ezen kívül maximum egy kis magas hústartalmú sonkát kapnak nagyon ritkán.
Ivartalanítva és oltva vannak, komolyabb betegségekre tesztelve. Az egyiknek érzékeny a szeme, amint elkezd könnyezni/begyulladni, visszük orvoshoz.
Semmi extrát nem kapnak, nincsenek elkényeztetve, de minőségi, nekik való ételt esznek és vigyázunk rájuk. Részemről itt kezdődik a felelős állattartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!