Foresto nyakörvről vélemények?
Ma vettem a cicámnak Foresto nyakörvet. Hát nem mondom hogy olcsó volt de sajnos a csepegtetős módszerrel nem értem el semmit max egy hétig volt bolha nélkül a cicám.
Nagyon szokatlan még neki sosem volt nyakörve.
A kérdésem az lenne hogy mikor fejti ki a hatását? Mikorra várhatom hogy elkezdenek a bolhák kiugrálni?
Szia! Mi most 1 hónapja vettünk ilyet 2 macskára, előtte riasztó samponnal próbálkoztunk, ami nem használt...
A bolhákat szab szemmel is lehetett látni és folyamatosan vakaróztak.
A nyakörv feltétele után, érdekes módon halott, vagy kiugráló bolhákat nem észleltünk, viszont már más napra 1db bolhát nem lehetett látni rajtuk és a testük felületének 90% százalékát egyáltalán nem is vakarják.
Ami negatív hatása, hogy most a nyakukat szokták vakarni, az egyik sebes is lett kicsit, bár 4-5 nap alatt eltűnt a seb... Begyógyult.
A nyakvakarás azokban nem szűnt meg, viszont ez még mindig jobb mint amikor a bolhák miatt vakaróztak.
Mi a nyakörv mellé FLEE 3 in 1 sprayt is vettünk, amivel a bútorokat és a szőnyegeket fújtuk le...
Eddig sehol nem észleltünk azóta bolhát.
Ha lejár a nyakörv (7-8 hónap), majd kipróbáljuk, hogy visszatérnek e a bolhák, ha nem veszünk újat...
#3. Vagyok.
Nyakörv eddig a mi macskáinkon sem volt soha és már 6 évesek lesznek...
Amikor túl lazán tettem rájuk, akkor zavarta Őket, amikor úgy tettem rájuk hogy 1 ujjam éppen hogy beférjen, akkor már 10 perc alatt megszokták és nem próbálták leszedni.
Az 1 hónap alatt 2* volt olyan, hogy magától kitágult rajta és le akarta szedni, de akkor ismét megszorítottam és nem zavarta.
Viszont 1 ujj mindenképpen férjen be, annál szorosabban nem szabad rátenni! Ez hülyeség, hogy a bőrrel közvetlenül kell érintkezzen!
Kullancs szerencsére nem volt még benne soha (le is kopogom). Remélem nem is lessz. Viszont ő kinti benti cica de a nap 80%-át inkább bent tölti mint kint
Próbálkoztunk a csepegtetéssel Frontlinet vettem neki többször is ami nagyon szépen kiszedte belőle a bolhát de egy hét elteltével újra tele volt ezért nem éppen kifizetődő egy hónapba 2x Frontlinet venni ami 2500Ft. Ezért döntöttünk a Foresto mellett. Viszont most nagyon vakarózik harapdálja a szőrét egy folytába mosdik és mintha zavarná szegényt a nyakörv :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!