Mi a véleményetek a foresto nyakörvről?
Mi Advantixet használunk. Kozmetika után este kenem rá a kutyára, a tarkójára, és a farka tövéhez is szoktam, biztos ami biztos alapon.
Négy fajta van, különböző méretű kutyusokra.
Én Forestót használok a kutyáimra. Mindkettő vakarózott eleinte kicsit, de szerintem részben azért, mert idegesítette őket a nyakörv mint olyan.
Amúgy elég jó, rengeteg a kullancs a környékünkön, és eddig csak 3-at találtam a kutyámban (hatalmas bozontos szőre van, gyakorlatilag nem lehet teljesen átnézni), a kisebbikben egyet se.
Ár-érték arányban szerintem kifejezetten jó, elvileg 7-8 hónap védelmet ígér, bár egy összegben kicsit drágának tűnik, de 8 csöpp kb. ugyanannyiba kerülne.
Én még nem találtam olyan szert, ami 100% védelmet biztosított volna. A Frontline már tényleg gyenge. Mikor kérdeztem az állatorvost, hogy mit ajánl, azt mondta, hogy Foresto nyakörves kutyát még nem kezelt babéziával. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!