volt egy 3 éves cicám, múlt héten kellett elaltatni, ugyanis leállta a mája és sárgasága volt. a doki azt mondta hogy valamilyen méregtől lehet... hazamentünk és sokkos állapotban elkezdtem keresni hogy nincs e valahol valami az udvarunkon, és találtam darálthúst, amiben kis zöld tabletták, vagy nemtudom mik voltak... (a kutya is megehette volna, szerencsére ő nem jutott el odáig) valaki direkt akarta megmérgezni az állatokat. hogy lehetne kideríteni hogy ki tette ezt?
már a szomszédok is több feljelentést tettek, mert ők is találtak mérget az udvarukon.(az egyiknek meghalt a kutyája)
Szia! Le tudod írni, hogy merrefelé laksz? Nem pontos címet, csak városnevet. Nekünk is meghalt egy kutya mérgezéstől az utcánkban, nem a miénk, pár házzal arrébb. Viszont engem is mélységesen felháborított, hogy hogy merészkedhet ilyen ember egyáltalán a környékünkre, és ki akarhat rosszat. Nekem is van két kutyám, féltem őket is.
2010. aug. 18. 13:16
12/17 anonim válasza:
a mi kutyánk is majdnem meghalt valaki megmérgezte csak kihánytas látunk ott egy tablettát igy rájöttünk miértvolt beteges után adtunk neki tejet és hivtuk az állat orvost szerencsére jóllet az állat orvos aztmondta hogy jó ötlet volt a tej mer az valameyire méregteleníti a kutyát
2010. aug. 18. 13:16
13/17 anonim válasza:
az a bolond állat gyilkos (előző vok) ha én adnák neki mérget ő örülne akkor mért mérgezi az állatokat!!:@:@ Szegény cicu :( :( :(
2010. aug. 18. 13:21
14/17 anonim válasza:
Van olyan a közeletekbe aki nem szereti az állatokat. Nem is volt neki soha, vagy panaszkodott rájuk már?
2010. aug. 18. 13:24
15/17 anonim válasza:
Nem kell a hentest kérdezgetni mert a húst vehette akár a Tesco-ban is, a mérget meg gazdabolttól kezdve bárhol
2010. aug. 18. 14:39
16/17 A kérdező kommentje:
pesten lakok 16 kerbe, nem tudok olyanról aki nem szeretné az állatokat :S de ha elkapnám azt aki ezt tette a cicuval széttörném a kezét, hogy ne tudjon többet ilyet csinálni se velem se mással (lehet hogy kicsit durva vagyok, bocsi, csak idegesít még így 1 hét után is :S)
köszönöm mindenkinek, mostmár biztos hogy kamerát fogok feltetetni, addigis nem engedem ki a kutyát, meg a cicámat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!