Hogy lehetne megtalálni hogy ki tette ki?
volt egy 3 éves cicám, múlt héten kellett elaltatni, ugyanis leállta a mája és sárgasága volt. a doki azt mondta hogy valamilyen méregtől lehet... hazamentünk és sokkos állapotban elkezdtem keresni hogy nincs e valahol valami az udvarunkon, és találtam darálthúst, amiben kis zöld tabletták, vagy nemtudom mik voltak... (a kutya is megehette volna, szerencsére ő nem jutott el odáig) valaki direkt akarta megmérgezni az állatokat. hogy lehetne kideríteni hogy ki tette ezt?
már a szomszédok is több feljelentést tettek, mert ők is találtak mérget az udvarukon.(az egyiknek meghalt a kutyája)
ettől aljasabb, mocskosabb dolog kevés létezik.
én kezét lábát törném ha megtudnám kivolt, szigorúan sötétben, tanúk nélkül, úgy, hogy ne ismerjen rám!
sajnálom a cicád :(
köszönöm :((
lehet hogy még ma elmegyek valamilyen boltba és veszek térfigyelőt.
már nem is merem kiengedni a kutyát az udvarra, a másik macska is bent van, ő sem mehet ki... egyenlőre már 3-an tettek feljelentést, de semmi
Nem semmi. Ja az a legjobb, ha figyeled.
Biztos valami bolond lehet.
Normális ember ilyet nem csinál.
kezdj el nyomozni!
a rendőrség sz*r az egészre, különben már rég megtalálták volna a tettest!
12:52
Egytértek, szerintem is kamera a legjobb, hisz ha kertben van magánterületedet kamerázod emberi jogokat nem sért. Esetleg picit lógjon bele a kapu is, hogy lásd az arcát amikor bedobja. Szerintem olyan készülék kell ami sötétben is jól látható képet vesz. De ha csak műkamerát veszel (elég igazinak néznek ki) és kiírod jó nagy betűkkel KAMERÁVAL ÖRZÖTT MAGÁNTERÜLET vagy hasonlót akkor nem mer többbet mérget osztani, legalábbis hozzátok. Ha műkamerát teszel ki nehogy elmond még a legjobb szomszédnak sem azt, hogy nem igazi, bárki elszólhatja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!