Mi lehet a macskámmal? Aggódom egy kicsit :S
a cicám már 2 napja nem jön haza, azelőtt mindíg esténként beugrott az ablakomon, jött enni, de most semmi. hiába hívogatom, szólítgatom semmi :(((
már 19 éves volt, lehetséges hogy valami történt vele? :((
eddig nem volt semmi baja, játszott, rendesen evett, de most csak egyszerűen eltűnt. :((
szia!együttérzek veled, nekem 17 éves az egyik cicám és mindennap aggódva hívom reggel.pár hete elég rozoga lett szegény, most kezdett igazán öregedni.
üdv.
Nekem is még régen elment a kandúr cicám(fekete)onnan ismertem meg hogy hiányzott egyik szemfoga,és elment 4hónap után haza jött,alig volt rajta szőr tiszta seb volt az egész teste,utána megint elment,gondoltam hogy meghalni,egyszer megyek rá kb.1évre és ott ült a teraszon egy gyönyörű bundájú fekete macska,ááhh mondom ez nem lehet ő,hisz már egy éve nem láttam,és megnéztem közelebbről és hiányzoot egyik szemfoga,volt öröm boldogság,és sajnos rá 1 napra elütötte előttünk az autó:(
Bocsi hogy leírtam.
A 19 év már tényleg húzós de a remény hal meg utoljára!Szorítok!
Kandúrom tavaly 1 hónapot volt távol (pedig ivartalanított).
Véletlenül találtam rá, rendesen elköltözött, mert valaki folyamatosan etette, hiába volt rajta nyakörv.
Nézz szét a környéken, hátha csak valaki kedveskedik vele napi 2x-3x kajával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!