Mi lehet a macskámmal? Aggódom egy kicsit :S
a cicám már 2 napja nem jön haza, azelőtt mindíg esténként beugrott az ablakomon, jött enni, de most semmi. hiába hívogatom, szólítgatom semmi :(((
már 19 éves volt, lehetséges hogy valami történt vele? :((
eddig nem volt semmi baja, játszott, rendesen evett, de most csak egyszerűen eltűnt. :((
Ha 19 éves akkor lehet:S
Nekem az egy éves macskám csinálta, és kiderült h egy másik fiu macska zavarta el :S az erdőb találtam meg elbujva :S jó pár napig reszketett
köszönöm!
amúgy a konzerv nemhiszem hogy jó ötlet lenne nálunk, mert elég sok macska van a környéken, + még nekünk is van egy 4 éves.
énis nagyon remélem hogy hazajön :(((
Ohh:((
Az én cicám 10 nap múlva jött haza(nőstény),szóval még van remény...
Viszont az is lehet...hogy elment meghalni...
A macskák(ha tehetik),akkor nem otthon halnak meg...az én cicám is elment meghalni,2 nap múlva megtaláltam,és nem ütötte el autó,semmi sérülés nem volt rajta,egyszerűen csak öreg volt.
De még hátha visszajön.
Kérdezd meg a szomszédokat is hátha látták.
19 évesen már jó öreg cica, szóval lehet már nem lesz meg.
Az enyém két hétre is tűnt már el (nőstény). Ha nem láttál 2 napja még semmi furcsát rajta, nem biztos, hogy meghalni ment.
Próbálj meg este és reggel, mikor nagyon félkómás (meditatív) állapotban vagy relaxálva üzenni neki (gondolj rá erősen), hogy nagyon várod haza. Megérzi. Én mindig így hívtam haza őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!