Hamarosan örökbefogadok egy cicát a menhelyről.Miket szerezzek be?
Etető és vizes tál,kaja,bolha és kullancsíró,macskaalom.
Milyen fajtát vegyek?Mi az amit meg szerezzek be?
Kinti benti cica lesz.A terasz meg lesz csinálva úgy hogy nem tud onnan tudni kimenni.
6 hónapos kandúr.A felszerelések nagyobb részét a szüleim fogják megvenni,de én is beszállok a költségekbe.
Alomtálca, kaparófa, játékok, hordozó még mindenféleképpen fontosak lennének.
Alomból mindenkinek más válik be, én a csomósodókat szeretem.
Mindenképp szerezz neki olyan alvóhelyet/bújót, ahol elvonulhat. Nem a legolcsóbb mulatság, de a legjobb az olyan macskabútor, ami aránylag magas, több szintes, van benne kuckó, ahova behúzódhat, hogy biztonságban érezze magát, meg kaparófa rész is van rajta. Ez egy egyszeri nagyobb kiadás, de imádni fogja. Szeretnek magasabbról nézelődni, és mivel még kamasz cica, sokat fog rajta mászkálni, játszani vele. A miénk már 5 éves múlt, de még mindig néha rájön az ötperc és föl-le rohan a macskabútoron :)
A többit írták a többiek is, hordozót ne felejtsétek, mert már a menhelyről is abban tudjátok normálisan hazavinni, aztán állatorvoshoz vinni.
Alomból majd kitapasztaljátok, hogy melyik tetszik. Én a macskán nem spórolok, de vicces módon nekem a spar sajátmárkás alomja jött be a legjobban. Másnak meg más.
A kajáján ne spóroljatok, főleg amíg még növésben kiemelten fontos, hogy minőségit kapjon, hogy aztán egészséges nagy cica legyen majd belőle. :)
Szerintem is a Sparos alom a legjobb.
És úgy gondolom hogy a többségbek ez vált be, mert itt a gyk-n is mindig ezt olvasom, és a városunkban található 4 Spar és 1 Interspar mindegyikében úgy kell vadásznom folyamatosan, mert mindig hiánytermék. Bejárhatom a várost mire valamelyikben végre találok.
Ez a legolcsóbb alom ami létezik, és mégis a legjobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!