A macskák megérzik, ha fáj valamid?
Figyelt kérdés
Tegnap kezdődött a menstruációm, nagyon görcsöltem, a cicám meg egész nap az ölemben ült és dorombolt. Ez azért volt különös, mert általában jobban szeret mellkasra vagy vállra feküdni, és nem marad ennyi ideig egyhuzamban.2021. márc. 4. 01:04
3/6 anonim válasza:
:/ Nem igazán. Eléggé érdekállatok.
Ezt nagy valószínűséggel csak Te kombináltad ki, de csak egy egyszerűbb véletlen.
De attól még legalább szerencsés véletlen.
4/6 anonim válasza:
#3, ez baromság. Nekem is minden hasgörcsnél odabújik a cicám, pedig amúgy mindig a nyakamba mászik bele éjszakára. Ha a gyerekek valamivel kiborítanak és félrevonulok sírni, mindig jön utánam és dörgölőzik. Egyértelműen látszik, kivel milyen a viszonya itthon: a gyerekekre vigyáz, mindig behúzza a karmait és inkább odébbmegy, ha besokall. Hozzám bújik mindig, úgy eldobja magát nekem, hogy öröm nézni. A férjem pedig a játszótársa, akkorákat birkóznak néha, hogy mi csak ülünk és nevetünk a gyerekekkel rajtuk.
5/6 anonim válasza:
Két macskám van. Az egyik, ha fáj a derekam, lefekszem, ő megkeresi a fájós részt, kicsit dagaszt majd elfekszik és dorombol (arra a napra rendbe teszi vele). A másik teljesen közömbös.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem tudom, ki pontozta le az igennel válaszolókat.
2021. márc. 4. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!