Lehet elrontom ezzel?
Nekünk a szintén befogadott kis kandúrunk kicsinek egy olyan "vadállat" volt, hogy a kezem, karom mindig tele volt sebekkel. Rászóltam, ha durván játszott, befejeztem a játékot, egy ideig hatott is, aztán megint bevadult.
kb. 7-8 hónaposan lett ivartalanítva, és utána nagyon sokat nyugodott. Nem tudom, hogy az ivartalanítás, vagy a korral megkomolyodott, vagy mindkettő, de ég és föl volt a macska féléves és egyéves korában.
Szóval sok kismacska ilyen, és (remélhetőleg) az ivartalanítással és/vagy korral sokat fog nyugodni.
#1 Köszönjük :) De ha kinövi akkor nem aggódok.
#2 Viszont a rohangálást akkor nem fogja, és normális dolog XD Igazából vicces többnyire, mindig ilyen hülyén tartja a farkát és vágtázik mint valami póniló :D De este azért para ha lelök vagy feldönt egy random tárgyat a házba a nagy hév közepette :D
#3 Áhh az enyém csak a kád szélés ül és nézi a hajamat ahogy mozog a vízbe :D
#4 Akkor meg végképp nem kell aggódnom, igazából bíztam is benne, hogy majd ivartalanításnál kicsit másabb lesz ilyen téren.
Vad játéknál szólj rá, meg kell tanulnia, hogy a kezed nem játék, ebből lehet gond hosszabb távon.
De egyébként normális, ahogy írták, sokat fog nyugodni egy éves koráig. :)
A random rohangálást nekem az előző macskám 16 éves korában is csinálta. A mostaniak 8 évesek, de szintén rajtuk van néha a hülyeség. :D ez olyan macskaszokás.
A durva játékot is ki fogja nőni idővel, végülis utcamacska volt. Azért ettől függetlenül ne hagyd neki, szólj rá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!