21/29 anonim válasza:
Hát téll van valami hasonlóság. De a macska arca szimmetrikusabb.
22/29 anonim válasza:
Nem mondanám azt, hogy gyönyörű, de szépnek szép. Azoknak pedig, akik szerint elhízott: Teljesen jó így ahogy van. Egyrészt ha friss a kép, most épp téli bundája van, ami egyes macskáknál nem kis pluszt jelent. Másrészt épp ül, olyankor pedig sokuk látszik pufóknak. Harmadrészt pedig minden macskánál más a normális forma. Vannak kifejezetten karcsú, és kifejezetten telt macskák is, akiknek az ég világon semmi bajuk nincs, csak olyan a genetikájuk, amilyen.
23/29 anonim válasza:
Jöhetnek a lepontozások. Nekem nem tetszik.
Nekem jobban tetszenek, az egyszínű cicák.
24/29 anonim válasza:
Off: Ez a cica vörös, de ő is ugyanolyan kis masszív, és nagyon kis ragaszkodó és okoska:
27/29 anonim válasza:
Sztem semmi baj nincs se az egészségi állapotával, se a testalkatával. Egy gyönyörű cicus, és ennyiből LEHETETLEN megállapítani hogy egészséges vagy sem. Ha tiéd, akkor büszke lehetsz rá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!