Vajon azért nem iszik a macskám, mert az alutasakos kajának magas a folyadéktartalma?
Olyan nem igazán lehet, hogy nem iszik, max te nem látod. Jól írta valaki, hogy simán lehet, hogy nem megfelelő a tál, sőt, ha nem adsz neki elég sűrűn friss vizet, az is lehet az oka.
Nem is értem a kérdést, hiszen írod, hogy elkapja a madarakat, tehát ki van engedve. Simán lehet, hogy kint iszik valahol tócsából.
Amúgy meg rohadtul nem kéne kiengedni, hogy madarakat vadásszon le!!! Tudod te mekkora környezetkárosítás ez? Neten megtalálható a madarak eszmei értéke, megszámolhatod, mennyit ért forintban, ha már magadtól láthatóan nem vagy képes ezt erkölcsileg felmérni.
Nincs baj a kinti-benti tartassal, ha esszel csinaljak, de nekem ez eleg furcsa, hogy a kerdezo lakasban lakik, es csak ugy kiengedi a macskat... Nem is ertem. Szomszedokat egyebkent nem zavarja ez?
Azert is problema meg, mert altalaban ezek a macskak szarjak tele a kozeli jatszotereket, gondolom autos forgalom is van, hiszen egy tarsashaznak van parkoloja, stb. Nem felted a macskad kerdezo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!