Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy adjuk be a cicának a...

Hogy adjuk be a cicának a gyógyszert? Fecskendővel kellene a szájába nyomni, de ha picit sikerül is,öklöndözik, víz + nyákos valami folyik a szájából.

Figyelt kérdés

Egyszerűen képtelenség.

Nem eszik,kapott speciális száraz tápot ,az sem ízlik neki. Valószínű bélgyulladása van doki szerint.

Kapott infúziót,szúrit, pénteken és ma is, de ez kevésnek bizonyult.

2021. febr. 23. 20:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok,Bocsi nem is írtam hasznos választ. Nálatok más a helyzet.

Ami saját tapasztalat, fecskendőből próbáltam itatani,mert azt nem akarz. Hát kb 2 ml ha lement. Rohadt nehéz fecskendőből etetni felnőtt macskát.

Esetleg a fecskendő tartalmát rányomnina nedves eledelère. De nagyon nagyon kevès cica karjára. És előttetek egyén,lássátok mind megette

Először próbáljátok ki mitbenne meg és arra rányomni.

Jók értem folyékony gyógyszert kell adni neki?

2021. febr. 25. 16:50
 22/28 A kérdező kommentje:

20# Akkor neked ritka aranyos cicád van! :)

Ma voltunk UH és vérvétel. Mint kiderült , pajzsmirigy túltengése van egész életében már gyógyszert kell szednie. Májával is van valami kisebb gond sajnos. Csináltak több féle tesztet is, giardia fertőzöttséget is kimutattak nála. Holnap vinni kell még infúzióra.

Szegényke olyan éhes volt, étvágya már remélem visszajön.

Inni sajnos nem iszik,kába, nem bír még lábra állni,le kellett nyugtatózni. Csak fekszik, nem tudom vajon nem- e fázik,inkább betakartam.

2021. febr. 26. 18:13
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem iszik,akkor próbálj meg olyan eledelt adni neki,aminek van nedvesség tartalma.

Napokig én is azt hittem szomjan fog halni, nagyon béna voltam a fecskendőből való itatással. A vizet messziről kerülte. Nézegette sokáig és ott hagyta.

Aztán bekèszítettem a hálószobába is vizet neki. És arra keltem fel,hogy kortyol nagyokat.

Szívós kis dögök. Legyen minden helységben neki víz, eledel. Ha hirtelen megindulna könnyedèn találjon meg mindent

2021. febr. 26. 21:31
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Jobbulást neki! Neked pedig kitartást! :)
2021. febr. 26. 21:32
 25/28 A kérdező kommentje:

Köszi szépen minden tanácsot!

Mèg mindig nagyon kába, húzza a hátsó lábát, most van infuzion épp.

2021. febr. 27. 11:25
 26/28 A kérdező kommentje:

Sajnos a cica állatorvosnál van, ott kellett hagyni. Egész ejjel felvoltunk, csak szenvedett, nagyon rossz ezt nézni. Segíteni nem tudsz, ügyelet meg csak Budapesten van, ez szomorú.

Délután megmondja nem e jobbnak látja elaltatni! 😿😾😿

2021. márc. 3. 10:33
 27/28 A kérdező kommentje:
Szivárványhìdon túl van a cica! Szívem szakad meg 😿😿😿😿
2021. márc. 3. 17:45
 28/28 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom :-(
2021. márc. 3. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!