Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy adjuk be a cicának a...

Hogy adjuk be a cicának a gyógyszert? Fecskendővel kellene a szájába nyomni, de ha picit sikerül is,öklöndözik, víz + nyákos valami folyik a szájából.

Figyelt kérdés

Egyszerűen képtelenség.

Nem eszik,kapott speciális száraz tápot ,az sem ízlik neki. Valószínű bélgyulladása van doki szerint.

Kapott infúziót,szúrit, pénteken és ma is, de ez kevésnek bizonyult.

2021. febr. 23. 20:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi ezzel pont múlt héten küzdöttünk csak mi felves kiscicával. A vízzel feloldható speciális táplál kellett etetni napokig+infúzió és doki.

Magam elé raktam a macskát. Ha tolat is nekem ütközzön vagy a cipőmnek.Tartottam csak a fejét nem fogtam le , lássa hogy nem akarunk rosszat . És a szájába oldalt nyomtam neki a kaját, pici adagokban. Gyönyörűen megette, de az elején szenvedtünk mi is.

2021. febr. 23. 22:22
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
A macskákat marhára zavarja, ha bármi dzsuva kerül rájuk, azonnal tisztálkodni kezdenek. Kend rá a mellső lábára, vagy akár a szája köré, le fogja nyalogatni, akkor is, ha nem ízlik neki.
2021. febr. 24. 01:43
 13/28 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi, ez jó ötletnek tűnt, de sajna elkezd öklöndözni és ilyen nyúlós, nyákos valami jön belöle, ami lóg hosszan a szájából, úgy kell letörölni ha eltudom egyáltalán kapni. ☹️
2021. febr. 24. 08:47
 14/28 anonim ***** válasza:
73%
Megvárod, amíg otthon hal meg szerencsétlen, vagy elviszed végre állatkórházba? Infúzióban kell gyógyszert kapnia, ha máshogy nem megy.
2021. febr. 24. 09:50
 15/28 A kérdező kommentje:
Ne aggodjál visszük. Aranyos vagy... Pfuu
2021. febr. 24. 10:14
 16/28 anonim ***** válasza:
Mi van a cicával? Él még?
2021. febr. 25. 11:55
 17/28 A kérdező kommentje:

Igen él. Voltunk másik dokinál állatkórházban , mondjuk lópikulát sem ért,mert a lázmérésen kívül semmit nem csinált!

Ő nem tudott labort és UH csinálni, arra külön időpontot kell kérni,amit nem is értek,kórházban ilyen,hogy lehet!?

Szte folytassuk tovább azt a gyógyszert ami eddig volt, a nyúlós váladék ő szerinte a stressztől van, előző doki szerint a gyógyszer hatása ez természetes, 3. doki szerint aki látta fotón és 500km-re lakik, nagyon súlyos orr-száj üregi gyulladás. Már nem tudjuk mi van. De a lényeg, már eszeget, bár nem sokat,hasmenés-hányás megszűnt, ez már jó!

Ami nem tetszik, bár tény,hogy kövér volt, de az utolsó 1-1,5 hónapban nagyon sokat fogyott. Hátán csak a bőr-szőr van,látszik,érződik a gerince, hasánál pedig lóg a sok bőr,de szerintük még mindig kövér, fogyókúráztatni kell!

2021. febr. 25. 12:11
 18/28 anonim ***** válasza:
Szuper :-) Ha elkezdett enni, az már biztató.
2021. febr. 25. 13:17
 19/28 A kérdező kommentje:
Igen, az az, de órák óta fekszik a takaró alatt mozdulatlanul az ágyon. Már néztem, hogy lélegzik-e? Kapott vitaminokat, remélem erőre kap.
2021. febr. 25. 13:44
 20/28 anonim ***** válasza:

Az én cicámnak antibiotikunot kellett adni foghúzás fog vèsès után.

,először én is lenyomtám neki,vagyis a szájába tettem és felemeltem a fejét összefogtam a száját és lenyelte.

Utána úgy ápoltam eg hétig,H csak kézből volt hajlandó enni és csak néhány általam kiválogatott falatot.

Amit ez után csinált a drágám, hát én elolvadtam :)

Tudjátok mit csinált?

Megette magától a gyógyszert.

Annyira vicces volt nekem.

Úgy történt hogy finom falatba a dugtam, ő még annyit bènázott, hogy kiesett a lába elé a gyógyszer. És utána fogta és azt is megette. Picit szimatolta és simán megette magától .

gondolom olyan éhes volt és annyira fájt a szája,hogy egyszerűen nem tudott különbséget tenni.

Az esetek 99% így érte meg a gyógyszert.

Tudom ez sem a legjobb módszer. Nem szabad éhgyomorra antibiotikumot. De mindig így jött ki. Hajnalban munkába kellett indulnom muszáj volt neki éhgyomorra :/

De délután evés után is simán megette a gyógyszert ha oda tetten elé. Pedig ezek mellett nem tudott sokat enni, hihetetlen válogatós volt, a macska kaja nagy részét mindig a kukában landolt. Kivéve a gyógyszert, azt megette :) mi dig

2021. febr. 25. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!